Παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς«Τρελός Επαναστάτης» του Αναστάση Κουλούρη | Παρασκευή 11 Ιουλίου

Τα τραγούδια που ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του δεύτερου προσωπικού του άλμπουμ θα μας παρουσιάσει ο Αναστάσης Κουλούρης την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στις 21.00, στο «Εν Πλω» στη Βουλιαγμένη.

Σε μια μοναδική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα θα ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία «Να την Αγαπάς», με τη συμμετοχή του Βασίλη Τερλέγκα, το μοντέρνο λαϊκό τραγούδι που ήδη έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και το διαδίκτυο.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Αναστάση Κουλούρη, με τίτλο «Τρελός Επαναστάτης», που κυκλοφόρησε από την Final Touch (distributed by Cobalt), με την υπογραφή του παραγωγού των μεγάλων επιτυχιών Μίλτου Καρατζά.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται συνολικά 10 δημιουργίες με προδιαγραφές επιτυχίας, όλα σε στίχους μουσική και ερμηνεία του Αναστάση Κουλούρη, τραγούδια χορευτικά, νοσταλγικά, λαϊκά αλλά και έντεχνες μπαλάντες.

 

Ο Αναστάσης Κουλούρης γεννήθηκε στο Χαλάνδρι και από ηλικία μόλις έξι χρόνων, άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Έχει μουσικές σπουδές πιάνου, κιθάρας, μπουζουκιού, φλογέρας, Θεωρίας της Μουσικής, Κλασσικού και Βυζαντινού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κόνταλυ.
Επιπλέον, είναι Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει κάνει και σπουδές Ψυχολογίας.

 

Το album “Τρελός Επαναστάτης” κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Final Touch (distributed by Cobalt)

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

one × 5 =

Ads