• Follow us
  • papaRinoλογίες


  • Τα πάντα για τη Eurovision


  • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας


  • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης


Έρχεται το νέο άλμπουμ της Nicole Scherzinger

Η Nicole Scherzinger αποκάλυψε το εξώφυλλο, τη λίστα με τραγούδια και τον τίτλο του νέου της άλμπουμ που θα ονομάζεται «Big Fat Lie» και αναμένεται στις 20 Οκτωβρίου από την RCA Records και την Sony Music.
Το άλμπουμ σε παραγωγή Tricky Stewart και The-Dream θα περιέχει 11 τραγούδια (standard edition) μαζί με τα singles “Your Love” και “On The Rocks”, ενώ στη deluxe edition θα έχει 3 επιπλέον κομμάτια.



Big Fat Lie Tracklisting

1. “Your Love”
2. “Electric Blue” feat. T.I.
3. “On the Rocks”
4. “Heartbreaker”
5. “God of War”
6. “Girl with a Diamond Heart”
7. “Just a Girl”
8. “First Time”
9. “Bang”
10. “Big Fat Lie”
11.” Run”

Deluxe Edition

12. “Little Boy”
13. “Unison”
14. “Cold World”


  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

12 − 6 =