«Give It All» | Ακούστε το νέο τραγούδι των Train!

Ύστερα από δυο χρόνια απουσίας (California 37), οι Train επιστρέφουν με νέο άλμπουμ στις 15 Σεπτεμβρίου, το όποιο θα κυκλοφορήσει μέσω iTunes από την Columbia Records. Ο τίτλος του νέου δίσκου είναι Bullet proof  Picasso και θα είναι το έβδομο στούντιο άλμπουμ της μπάντας.

Τον Ιούνιο οι Train ανέβασαν στο κανάλι τους στο YouTube, το πρώτο single Angel in Blue Jeans. Τον Ιούλιο κυκλοφόρησε το δεύτερο single με το ομώνυμο τραγούδι του τίτλου Bullet proof  Picasso, και τον Αύγουστο το Cadillac, Cadillac και το Wonder What You’re Doing for the Rest of Your Life! Και λίγες ημέρες πριν, στις 2 Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε και το Give It All.

Οι Train έχουν από τον Ιούλιο ανακοινώσει και τη λίστα με τα τραγούδια του Bullet proof  Picasso :

  1. Cadillac, Cadillac
  2. Bulletproof Picasso
  3. Angel in Blue Jeans
  4. Give It All
  5. Wonder What You’re Doing for the Rest of Your Life (feat. Marsha Ambrosius)
  6. Son of a Prison Guard
  7. Just a Memory
  8. I’m Drinkin’ Tonight
  9. I Will Remember
  10. The Bridge
  11. Baby, Happy Birthday
  12. Don’t Grow Up So Fast








  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × 4 =