“Hard Core” | Το νέο mixtape της Lil Kim

Το νέο mixtape της Lil Kim μόλις κυκλοφόρησε!

Η Νεουορκέζα MC επιστρέφει στα δισκογραφικά δρώμενα με το mixtape “Hard Core” 18 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου της άλμπουμ.

To “Hard Core” περιλαμβάνει 12 νέα κομμάτια με συνεργασίες με τους Jadakiss, Yo Gotti, French Montana, Cassidy και πολλούς άλλλους. Το κομμάτι «Real Sick» περιλαμβάνει sample από τον one and only, Notorious Big και φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το «Intentity Theft» που αναφέρεται στην Nicki Minaj.

  1. Intro
  2. Stadium Music (feat. Yo Gotti)
  3. Identity Theft
  4. Real Sick (feat. Jadakiss)
  5. Trendsetter
  6. Migo (feat. TLZ & Young Bonds)
  7. Whenever You See (feat. Cassidy)
  8. Work The Pole
  9. Suicide (feat. French Montana)
  10. Dead Gal Walking
  11. Kimmie Blanco
  12. Haterz (feat. B Ford)





domainmarket.gr web hosting


  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × 4 =