Διέρρευσαν σήμερα δυο νέα τραγούδια της Madonna

Πάνε λοιπόν 2 χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία της Madonna με τίτλο MDNA από την Interscope Records! Εδώ και ένα χρόνο ξέρουμε ότι βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, και το μόνο που ξέραμε μέχρι σήμερα είναι κάποια παραγωγοί που συμμετέχουν όπως πχ ο Avicci και κάποιους στίχους που η ίδια μας τιζάρει μέσω του official λογαριασμού της στο site κοινωνικής διχτύωσης facebook.

Αν και το MDNA δεν αποτέλεσε από τις καλύτερες δουλειές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, το Billboard με άρθρο του το καλοκαίρι μας διαβεβαίωσε ότι ο επόμενος δίσκος της Βασίλισσας της Ποπ, είναι ο πιο αισιόδοξος που έχουμε από αυτήν! Αυτό σίγουρα μας προιδεάζει για κάτι καλό και όλοι αναμέναμε να ακούσουμε τα νέα τραγούδια, μέχρι σήμερα όμως 29 Νοέμβρη, όπου 2 τραγούδια από τον ανώνυμο ακόμη άλμπουμ της Madonna το δέκατο τρίτο διέρρευσαν τελείως ξαφνικά στο ίντερνετ.

Τα τραγούδια που διέρρευσαν είναι το “Wash All Over Me” & “Rebel Heart” , στο δεύτερο κιόλας είχε διαρρεύσει ένα snippet κάποιων δευτερολέπτων από χθες! Ακούγοντας και τα δύο κομμάτια, έχω να πω ότι ναι πράματι η Βασίλισσα της Ποπ θα επιστρέψει με κάτι δυναμικό επιτέλους αλλά συνάμα και καλό, και τα δύο τραγούδια χρίζουν παραγωγής του μοναδικού Avicii! Οι μελωδίες του είναι υπέροχες, και οι στίχοι αρκετά βιωματικοί θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω, λες και η Μαντόνα μας εξημολογείται…
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τα απολαύσετε και εσείς λοιπόν:
“Wash All Over Me”

https://www.youtube.com/watch?v=femDg53mSho
“Rebel Heart”

https://www.youtube.com/watch?v=PSK2FNSJXEw

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

three × one =

Ads