Γιώργος Σαμπάνης: “Eίμαι διχασμένη προσωπικότητα”

“Είμαι διχασμένη προσωπικότητα. Τα υπέρ μου είναι και τα κατά μου. Είμαι στα άκρα” δηλώνει ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης στο περιοδικό “EΓΩ! Weekly” .O ταλαντούχος τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό και αποκάλυψε πράγματα για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική του ζωή.

“Οι γυναίκες δεν είναι το κεντρικό θέμα στη ζωή μου. Το κεντρικό θέμα είναι η μουσική και η αγάπη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω βρει μια σύντροφο που με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής, σταθερός και να νιώθω όμορφα” δήλωσε για την σχέση του με την Άννα Πρέλεβιτς.”Στην Άννα θαυμάζω πολλά πράγματα. Είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Αξίζει να τη θαυμάζεις” συμπληρώνει.

ImageHandler.ashx

Οι εμφανίσεις του συνεχίζονται με επιτυχία και με πολύ κέφι.Ο γεμάτος ενέργεια Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την εντυπωσιακή Τάμτα συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους στον ιδιαίτερο χώρο του Acro. Μαζί τους εμφανίζεται, το κορίτσι που ξεχώρισε από το Voice, η Κατερίνα Λιόλιου.

Tags:

  • Η Βάσια Πανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1989 και είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Πολιτισμικής Πληροφορικής και Επικοινωνίας και αυτή την περίοδο εργάζεται στην Αθήνα. Παράλληλα ασχολείται με τη γυμναστική και σε λίγο καιρό παίρνει την πιστοποίηση στο personal training. Λατρεύει τον εθελοντισμό και μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

six − 3 =

Ads