Νέες πληροφορίες για τον επόμενο δίσκο της Rihanna!

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου της Rihanna, Unapologetic, διάστημα που για τα δεδομένα της ιδιαίτερα…παραγωγικής τραγουδίστριας μοιάζει αιώνας.

Πρόσφατα, όμως, μαθεύτηκε ότι η τραγουδίστρια έχει ετοιμάσει ένα νέο “urban club hit” ως το επόμενο single της, καθώς και ότι στην παραγωγή του νέου δίσκου θα επιστρέψουν οι Kuk Harell και οι Chase & Status, που δούλεψαν με τη Rihanna τελευταία φορά το 2009, στο δίσκο Rated R.

Ακόμα πιο “πικάντικη” είναι, βέβαια, η μακριά λίστα των συμμετοχών, που μάλλον θα έχει το όγδοο αυτό album της τραγουδίστριας, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε ονόματα όπως την Kiezsa, τον Calvin Harris και την Tinashe!

Η Rihanna φαίνεται, μάλιστα, ότι προετοιμάζει σταδιακά το έδαφος για τη δυναμική της επιστροφή στα μουσικά δρώμενα, καθώς λίγες μέρες πριν επανεργοποίησε, μετά από απουσία έξι μηνών, το λογαριασμό της στο Instagram, ενώ επέστρεψε και στη σκηνή, τραγουδώντας στη συναυλία The Concert For Valor, αφιερωμένη στους βετεράνους της Αμερικής.

[youtube_advanced url=”http://www.youtube.com/watch?v=b-3BI9AspYc”]

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

8 − 7 =