Απαγορεύεται να δει το ”Fifty Shades of Grey” η Melanie Griffith !

Η Dakota Johnson που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία που όλος ο κόσμος περιμένει να βγει απαγόρευσε στην μητέρα της να την δει!

Ο λόγος γίνεται προφανώς για την Melanie Griffith η οποία δεν επιτρέπεται να δει την ταινία ”Fifty Shades of Grey” λόγω των πολλών ακατάλληλων σκηνών. Είναι λογικό η Johnson να μην θέλει η μητέρα της να την δει σε τόσο ακατάλληλες και τόσο ”γυμνές” σκηνές. Η Dakota ξεκαθάρισε ότι δεν θα ένιωθε άνετα αν η μητέρα της την έβλεπε σε τόσο ακραίες σεξουαλικές καταστάσεις στις οποίες πρόκειται να συμμετέχει.

Η Melanie Griffith δήλωσε ότι η κόρη της την προειδοποίησε να μην δει την ταινία και τις εξήγησε ακριβώς τους λόγους. Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν θα δει την ταινία δήλωσε: ”Όχι δεν θα την δω. Επειδή η κόρη μου δεν το θέλει. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν σωστό”.

Βέβαια θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να πει ότι και η ίδια η Griffith στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες στις οποίες αποκάλυψε αρκετά και είχε αρκετά έντονες σκηνές όπως στις ταινίες ”Body Double”, ”Fear City” και ”Working Girl”. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι το ίδιο αφού είναι τελείως διαφορετικό να βλέπεις το ίδιο σου το παιδί σε αυτή τη θέση.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

7 − 1 =

Ads