• Follow us
  • Τα πάντα για τη Eurovision


  • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας


  • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης


Εξώφυλλο, tracklist και νέο τραγούδι για τον Ne-Yo

Ο Ne-Yo αποκάλυψε το εξώφυλλο και το τελικό tracklist του επερχόμενου 6ου κατά σειρά άλμπουμ που θα ονομάζεται «Non Fiction» και θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου.

Ne-Yo-Non-Fiction-AlbumΤο άλμπουμ θα περιέχει συνολικά 21 τραγούδια με συμμετοχές των ScHoolboy Q, Jeezy, T.I, Juicy J και Pitbull. Το ύφος του άλμπουμ σε γενικές γραμμές θα είναι r&b, καθώς ο καλλιτέχνης όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο παρελθόν, ήθελε να επιστρέψει και πάλι στις ρίζες του.

1. Non-Fiction
2. Everybody Loves/The Def of You
3. Run/An Island (feat. ScHoolboy Q)
4. Integrity (feat. Charisse Mills)
5. One More (feat. T.I.)
6. Time of Our Lives (feat. Pitbull)
7. Who’s Taking You Home
8. Coming With You
9. Let You What… (Interlude)
10. Take You There
11. Good Morning/Gon’ Ride
12. Make It Easy
13. Money Can’t Buy (feat. Jeezy)
14. Religious/Ratchet Wit Yo Friends
15. She Knows (feat. Juicy J)
16. She Said I’m Hood Tho (feat. Candice)
17. Story Time
18. Why
19. Congratulations
20. Come Over (Bonus)
21. Ballerina (Bonus)


  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

12 − 6 =