Η “μεθυσμένη” ιστορία των Fall Out Boy

Η γνωριμία των Fall Out Boy με τα μέλη των Panic! At The Disco χρονολογείται στο 2005, όταν ο μπασίστας Pete Wentz των πρώτων ανακάλυψε την μουσική των Panic! At the Disco και τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό. Έτσι τέθηκαν τα θεμέλια για μία μακρά και -μερικές φορές- μεθυσμένη φιλία.

Κατα τη διάρκεια της περιοδείας Save Rock and Roll,  ο frontman των Panic! At the Disco, Brendon Urie, διηγείται την ιστορία των Fall Out Boy στο special εορταστικο επεισόδιο της ημέρας των Χριστουγέννων, στην εκπομπής Drunk History του Αμερικάνικου καναλιού Comedy Central.

Το story της εκπομπής; Απλό. Σε κάθε επεισόδιο εμφανίζεται ένας κωμικός, ο οποίος μεθά και αναπολεί ιστορίες σημαντικές και αστείες που αφορούν τόσο τον ίδιο όσο και άλλα- συχνά διάσημα- άτομα. Παράλληλα, ηθοποιοί δίνουν σάρκα και οστά στις “μεθυσμένες” version των ιστοριών. Λατρεμένες Αμερικανιές.

Δείτε τον Brendon Urie να διηγείται την ιστορια των Fall Out Boy πίνοντας σφηνάκια ουίσκι και μπύρες (‘η και τα δύο μαζί) και τα μέλη των Fall Out Boy να υποδύονται τους εαυτούς τους:

Γερό ποτήρι ο Brendon, ακόμα κι αν και δε μπόρεσε να θυμηθεί περισσότερα απο τρία κομμάτια του άλμπουμ των Fall Out Boy, Save Rock and Roll . Α. Τα έκανε και λίγο μαντάρα με το όνομα του ντεπούτου άλμπουμ τους, Evening Out with Your Girlfriend. Δεν κακό Brandon, it could be worse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

fifteen + four =