«Κάνε Κάτι» | Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip της Δέσποινας Βανδή

Παρασκευή 5 Δεκέμβρη και ώρα 8 μετά μεσημβρίας κυκλοφορεί το νέο video clip για την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη «Κάνε Κάτι». Την σκηνοθεσία του κλιπ την έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαδάκος , ο οποίος έχει αναλάβει επίσης και όλα τα τελευταία βίντεο κλιπ που έχει κυκλοφορήσει η αγαπημένη μας Δέσποινα όπως το «Χάνω Εσένα», και το «Όλα αλλάζουν».
Στο κλιπ η Βανδή παρουσιάζεται ίσως πιο όμορφη από ποτέ ενώ η σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου είναι απλά εξαιρετική, και ίσως να πρόκειται και για ένα από τα καλύτερα βίντεο κλιπς που έχει βγάλει ποτέ η Δέσποινα. Στιγμές πάθους, όργης μεταξύ ενός ζευγαριού είναι οι κύριες σκηνές του βίντεο κλιπ, κάνοντας το απίστευτα συναισθηματικό και ατμοσφαιρικό!
Το «Κάνε Κάτι» θα συμπεριλαμβάνεται στον νέο της δίσκο «Δε με Σταμάτησες» που κυκλοφορεί στα μέση Δεκέμβρη από την παλιά δισκογραφική της στέγη στις μεγαλύτερες επιτυχίες της “Heaven” και στο οποίο θα εμπεριέχονται και οι άλλες πρόσφατα μεγάλες επιτυχίες της που μας ταξίδεψαν φέτος όπως το «Όταν περάσει αυτή η νύχτα», «Χάνω Εσένα», «Καλημέρα», και «Όλα Αλλάζουν»! Η Δέσποινα βρίσκεται στην πιο ώριμη και δημιουργική φάση της καριέρας της, μακριά πλέον από τον Φοίβο ο οποίος στα 20 χρόνια καριέρα της μας χάρισε μεγάλες επιτυχίες αλλά ίσως αυτός ο νέος δίσκος αποτελέσει σταθμό στην καλλιτεχνική της σταδιοδρομία μετά το άλμπουμ «Γεια».
Απολαύστε και εσείς το video clip

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

14 − 13 =

Ads