Το «Καλύτερο Παιδί» και το «Παιδί Γενναίο» συναντιούνται και πάλι!

Τόπος αυτής της συνάντησης; Μα που αλλού; Στο Posidonio, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Πριν από λίγες μέρες, ο Γιάννης Πλούταρχος, επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο με τη συνοδεία της γυναίκας τους, και την παρέα του.

Ο Αργυρός, καλωσόρισε με τη σειρά του τον Γιάννη Πλούταρχο. Είπε τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συνεργάτη του, καθώς έχει να θυμάται τα καλύτερα, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Η ακριβής δήλωση του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Είναι απόψε μαζί μας ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, το καλύτερο παιδί, που στο παρελθόν συνεργάστηκα μαζί του και έχω να θυμάμαι τα καλύτερα”.

ploutarxosargiros

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Γιάννης Πλούταρχος, έκανε το χατίρι του νεαρού καλλιτέχνη, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια όπως το « Αχ κορίτσι μου » ή το « Καλύτερο Παιδί ».

Σύντομα, οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού, στο Posidonio, ολοκληρώνονται, καθώς ο καλλιτέχνης, πρέπει να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Με το νέο έτος, και πιο συγκεκριμένα από τον Μάρτιο, στη σκηνή του Posidonio, θα βρίσκεται ο προαναφερθέν καλλιτέχνης, δηλαδή ο Γιάννης Πλούταρχος.

Tags:

  • Η Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου είναι γεννημένη στο Βόλο στις 30 Νοεμβρίου 1995. Γρήγορα έφυγε από εκεί – δεν την άντεξε το κλίμα – και μεταφέρθηκε πιο κάτω, προς Κορινθία πλευρά. Τώρα πια, σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπά τη μουσική, τον κινηματογράφο – κυρίως την πιο cult έκδοση αυτού και τον Ευρωπαϊκό – , την καλή παρέα και τις νυχτερινές βόλτες. Επίσης, έχει μια έμφυτη τάση, να γράφει, να γράφει, συχνά ασυνάρτητα πράγματα που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι της. Ορισμένα από αυτά μετατρέπονται και σε άρθρα. Ιδιαιτέρως φιλόδοξη, ονειροπόλα αλλά και τέρμα κυκλοθυμική. Ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο κάποια στιγμή.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eighteen − six =

Ads