Χρυσό το 1ο CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά “Πρώτη Γνωριμία”!‏

Χρυσό έγινε το παρθενικό CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τις υπογραφές των καταξιωμένων Τάκη Σούκα & Χρήστου Νικολόπουλου!
Γνωρίσαμε τον πολλά-υποσχόμενο νέο ερμηνευτή Παναγιώτη Τσαφαρά μέσα από μία ερμηνεία που τον έκανε να ξεχωρίσει, στο τραγούδι του Τάκη Σούκα “Όλα Είναι Εδώ“, σε στίχους της Λίτσας Άρχοντα.

Συνέχισε να μας εντυπωσιάζει με το 2ο κατά σειρά single του “Οι Καλύτερες Μου Μέρες” σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, αλλά και με την εξαιρετικά τιμητική συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη στο 3ο του single και τη διασκευή του “Άσε Με Να Λέω”.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών), ο Παναγιώτης κατέχει μία σπάνια ωριμότητα φωνής καθώς και ειδοποιά μουσικά χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίσει στα μάτια των καταξιωμένων δημιουργών, Τάκη Σούκα και Χρήστου Νικολόπουλου που του εμπιστεύθηκαν τα τραγούδια τους, για να ακολουθήσει η κυκλοφορία του πρώτου επίσημου CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο «Πρώτη Γνωριμία», από την PANIK PLATINUM.

65ad1a4f-8685-41d9-88a5-e89516c5a3a2

Το κοινό αγκάλιασε την πολύ προσεγμένη και αξιόλογη πρώτη δισκογραφικη δουλειά του νεαρού Παναγιώτη Τσαφαρά, κάνοντας το CD Single «Πρώτη Γνωριμία» επίσημα χρυσό σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις!

Οι πρώτες κριτικές επιβεβαιώνουν ότι ο Παναγιώτης Τσαφαράς, είναι ένας νέος καλλιτέχνης με γνήσια λαϊκή φωνή και έμφυτο μουσικό ταλέντο που μόλις ξεκίνησε να ανθίζει στο χώρο του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleΗ Kiesza στην Ellen DeGeneres
Next articleFalling Awake | Το νέο single των Kaiser Chiefs
Με λένε Χρήστο και είμαι καλά. (ενίοτε…). Είμαι τελειομανής Υδροχόος (καταλαβαίνετε!) και είμαι ένας άνθρωπος που κάποια πράγματα προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει με χιούμορ. Δεν μπορώ τη δηθενιά, το ψέμα και τους τοξικούς ανθρώπους γύρω μου. Μου αρέσουν τα μακαρόνια σε διάφορες παραλλαγές. Τα μουσικά μου ακούσματα είναι πολλά. Παρακολουθώ ανελλιπώς ελληνικές κωμικές σειρές των 90s και early00s.