Η νταντά που μήνυσε την Mariah Carey !

Φαίνεται πως οι Mariah Carey και Nick Cannon θα τρέχουν για πολύ ακόμα στα δικαστήρια. Δεν φτάνει που έχουν τρεξίματα με το διαζύγιό τους τώρα ήρθε να προστεθεί στις δικαστικές εκκρεμότητές τους και μια μήνυση.

Η νταντά των παιδιών τους Simonette De Costa υπήρξε νταντά των δυο παιδιών του πρώην ζευγαριού από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 και απολύθηκε επειδή έδειξε μεγάλη στοργή και φροντίδα στα παιδιά αυτά!

Στην μήνυση που κατέθεσε κατηγορεί το πρώην ζευγάρι ότι την έβαζαν να δουλεύει υπερβολικά πολλές ώρες χωρίς να πληρώνεται υπερωρίες ενώ υπήρχαν μέρες που δεν προλάβαινε να κοιμηθεί ή να φάει ενώ η Carey την καλούσε ανά πάσα στιγμή χωρίς κάποιο λόγο.

Όσο για την απόλυσή της δεν ήρθε επειδή δεν έκανε καλά τη δουλειά της αλλά επειδή ήταν υπερβολικά αφοσιωμένη στα παιδιά! Βέβαια αυτή την ιδιοτροπία της την είχε αποκαλύψει και η ίδια η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της: ”Δυστυχώς πρέπει να έχω νταντάδες για τα παιδιά και αναγκάζομαι κάθε λίγο και λιγάκι να τις απολύω. Μισώ που το κάνω αυτό, αλλά δεν θέλω να μένουν πολύ με τα παιδιά και να δένονται μαζί τους, ώστε να γίνονται για εκείνα πιο σημαντικές από εμένα”.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleO Liam Hemsworth “σώζει” την Αμερική !
Next articleΟ Johnny Depp και η επίθεση του ”τσουπακάμπρα”!
Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.