Μια «Μια μεγάλη αγάπη» για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ακούστε το νέο του single!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Ο άνθρωπος σου», που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών charts, ακολουθεί ένα νέο single από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Μια μεγάλη αγάπη».
Η μουσική είναι με την υπογραφή του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και οι στίχοι του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Μαλλιά.

Ακούστε το!

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου «Ο Άνθρωπος σου» κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες από τη Minos Emi. Το άλμπουμ περιέχει 13 νέα τραγούδια σε μουσική των Γιώργου Σαμπάνη, Γαβριήλ Γαβριήλογλου, Πάνου Καπίρη, Γιάννη Φρασέρη, Λεμονή Σκοπελίτη, ενώ δυο από τα τραγούδια υπογράφει συνθετικά και ο ίδιος ο τραγουδιστής. Τους στίχους έχουν γράψει οι Ελένη Γιαννατσούλια, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Μαλλιάς, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Λεμονής Σκοπελίτης. Το πρώτο single του δίσκου, το ομότιτλο βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών charts.
Αλλά και τα υπόλοιπα τραγούδια, που «κινούνται» σε όλο το φάσμα του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, μπαλάντες, ρούμπες, τσιφτετέλια, χασάπικα είναι βέβαιο ότι θα γίνουν μεγάλες επιτυχίες.
Τέλος από τις αρχές του Μάρτη ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει και μετά από 10 χρόνια στο «Posidonio», αντικαθιστώντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό, οποίος κλήθηκε για να υπηρετήσει την πατρίδα. Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει περάσει μεγάλες στιγμές στον χώρο αυτό, γεμάτες επιτυχίες, γράφοντας τη δική του ιστορία!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five + four =