Πέγκυ Ζήνα | Επιτυχημένη και πιο ολοκληρωμένη από ποτέ – Διαβάστε εδώ

Διανύει μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, την κόρη της Ηλέκτρα, γονείς και φίλους. Πλάι σε όλα αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα κι οι θαυμαστές της που τόσα χρόνια δε σταματούν να τη στηρίζουν και να της δείχνουν την αγάπη τους όπου κι αν εμφανίζεται.

Η Πέγκυ Ζήνα στο HELLO! που κυκλοφορεί μιλά για όλα εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα που τη γεμίζουν ευτυχία και την ολοκληρώνουν σαν άνθρωπο. Παρά την επιτυχημένη πορεία της στο τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να μείνει προσγειωμένη έχοντας την υποστήριξη ανθρώπων έμπειρων στο χώρο.

Αισιόδοξη όσο ποτέ άλλοτε απολαμβάνει τις στιγμές με την κόρη της και τον άντρα που της χάρισε «το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής». Δήλωσε στο HELLO! που κυκλοφορεί: «Με το που γνώρισα τον Γιώργο, είπα: «Για πάντα». Και τότε που ήμουν τρελά ερωτευμένη και σήμερα που τα συναισθήματα έχουν γίνει αληθινή αγάπη. Η αγάπη είναι εξ ορισμού παντοτινή. Οτιδήποτε λιγότερο σε χρόνο, λιγοστεύει και σε λέξεις – είναι συμπάθεια, έρωτας, εκτίμηση ή κάτι άλλο, αλλά αγάπη, όχι! Η αγάπη, αν είναι πράγματι αληθινή, δεν εξαντλείται ποτέ.»

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

three + one =

Ads