Άλλη μια ακύρωση συναυλίας του Morrissey

Τα οικολογικά αισθήματα του Morrissey αποτέλεσαν αφορμή για μια ακόμα ακύρωση εμφάνισής του αυτή τη φορά στην Ισλανδία.

Ο Morrissey έχει απαιτήσει στους χώρους όπου δίνει συναυλία να μην πωλούνται προϊόντα που έχουν σχέση με κρέας αλλά μόνο φυτικά. Αυτό το αίτημα του φαίνεται πως δεν έγινε δεκτό από τους διοργανωτές στο Harpa Concert Hall της Ισλανδίας και για αυτό ο Morrissey ακύρωσε την συναυλία με την παρακάτω δήλωση: ”Αγαπώ την Ισλανδία και περίμενα πολύ καιρό για να επιστρέψω, αλλά θα αφήσω τους ιδιοκτήτες του Harpa Concert Hall στην κανιβαλιστική δίψα τους για αίμα και σάρκα”. 

Πάντως ο καλλιτέχνης είναι γνωστό ότι διακατέχεται από τέτοιες απόψεις άλλωστε έγινε πολύ γνωστή η κόντρα του πριν από λίγες μέρες με μια γνωστή ταυρομάχο την οποία χαρακτήρισε δολοφόνο.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleΑλλαγή ημερομηνίας του live του Skrillex
Next article“1” | Δείτε το νέο video των Μέντα σε σκηνοθεσία Φωκίωνα Μπόγρη
Ο Παναγιώτης Κουθούρης είναι γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1992. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Το πάθος του είναι η rock μουσική χωρίς να αποκλείει τα υπόλοιπα είδη. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό κινηματογράφο. Είναι πεισματάρης και του αρέσει να αντιμετωπίζει τα πράγματα με χιούμορ. Είναι επίμονος και υπομονετικός και αργά ή γρήγορα πετυχαίνει πάντα τον στόχο του.