Αποχωρεί από τους Placebo o Steve Forrest !

Οι Placebo θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο, έχοντας όμως μία απώλεια. Ο λόγος για τον ντράμερ Steve Forrest, μέλος του συγκροτήματος από το 2008, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει.

Μέσω ενός λιτού, φιλικού δελτίου τύπου που δημοσίευσαν από κοινού στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος ο προσφάτως αποχωρίσας Forrest και οι Molko και Oldsdal, ανακοινώνεται πως οι δρόμοι τους χωρίζουν. Ως αιτιολογία δίνεται το ότι ο Steve Forrest ήθελε να ακολουθήσει σόλο καριέρα και να πειραματιστεί μουσικά, γράφοντας και συνθέτοντας δική του μουσική, κάτι που μας θυμίζει τον λόγο της αποχώρησης του Frusciante από τους Red Hot Chili Peppers.

Επίσης ανακοινώθηκε οτι στην επερχόμενη περιοδεία στα τύμπανα θα κάθεται ο Matt Lunn των Colour of Fire, ο οποίος θα εκτελεί “προσωρινά” χρέη ντράμερ, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Forrest.

Το δελτίο τύπου έκλεινε με το εξής: “ Ο Brian Molko και ο Stefan Olsdal θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Steve για την συνεισφορά του στο συγκρότημα και του εύχονται ό,τι καλύτερο για τη μελλοντική του καρίερα”. 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.