“Πάνω στο τζάμι” από τον Πάνο Κιάμο

Μετά τη συνεργασία του με τους Goin’ Through, στο κομμάτι “Δυο μάτια μπλε”. Αναμένεται λοιπόν, εντός ολίγων ημερών το νέο του κομμάτι με τίτλο “Πάνω στο τζάμι”. Το εν λόγω κομμάτι υπογράφει ο Stan και η Icon Music.

Ο ίδιος ο Stan έγραψε το ακόλουθο στο Facebook:

“Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί ένα καινούργιο κομμάτι, σε στίχους και μουσική δικούς μου και της iCON music. “Πάνω στο τζάμι” από τον Πάνο Κιάμο..
Έρχεται…”

Τι λέτε; Υπάρχει επιτυχία στον αέρα;

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.
Previous articleΣε ποιους τα χώνουν οι Goin Through;
Next articleΜια πρώτη γεύση από την εντυπωσιακή φωτογράφιση της Rihanna!
Η Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου είναι γεννημένη στο Βόλο στις 30 Νοεμβρίου 1995. Γρήγορα έφυγε από εκεί – δεν την άντεξε το κλίμα – και μεταφέρθηκε πιο κάτω, προς Κορινθία πλευρά. Τώρα πια, σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπά τη μουσική, τον κινηματογράφο - κυρίως την πιο cult έκδοση αυτού και τον Ευρωπαϊκό - , την καλή παρέα και τις νυχτερινές βόλτες. Επίσης, έχει μια έμφυτη τάση, να γράφει, να γράφει, συχνά ασυνάρτητα πράγματα που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι της. Ορισμένα από αυτά μετατρέπονται και σε άρθρα. Ιδιαιτέρως φιλόδοξη, ονειροπόλα αλλά και τέρμα κυκλοθυμική. Ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο κάποια στιγμή.