Άννα Βίσση | Για ποιο λόγο απέχει από τη δισκογραφία τον τελευταίο χρόνο;

Η rock όπερα στην οποία πρωταγωνιστεί την έχει φέρει στην πρώτη γραμμή της καλλιτεχνικής επικαιρότητας τους τελευταίους μήνες και ακόμα «καλά κρατεί». Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να μην ασχολείται με την Άννα Βίσση;

Αυτή τη φορά η αγαπημένη Ελληνίδα star μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμόςγια τη νέα rock όπερα του Νίκου Καρβέλα, «Οι Καμπάνες του Edelweiss», το ρόλο της και τα επόμενα μουσικά της βήματα. Η Άννα Βίσση μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στους λόγους που απέχει από τη δισκογραφία τον τελευταίο χρόνο τονίζοντας πως δεν της έχει γεννηθεί η επιθυμία για νέα τραγούδια, αντίθετα το θέατρο την εμπνέει περισσότερο να δημιουργήσει και η ίδια να αναγεννηθεί μέσα από αυτό!

Δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα: «Σαν Άννα όχι του έργου, αλλά η κανονική, είμαι προβληματισμένη γιατί θα ήθελα να μου δοθούν κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες για να ξυπνάω τον εαυτό μου, γιατί το άλλο κομμάτι μου, το δισκογραφικό, θεωρώ ότι μετά από 40 χρόνια είναι σε ένα πολύ καλό σημείο του, σαν να μη θέλει να εξελιχθεί άλλο. Ενώ αυτό που γεννιέται τώρα, η νέα μου σχέση δηλαδή με το θέατρο μέσω της μουσικής πάντα, σαν να θέλει αυτό να μεγαλώσει κι άλλο. Με το άλλο θα δω τι θα κάνω, τι θα μου προκύψει και πώς θα αισθανθώ ξανά να τραγουδήσω κάποια απλά τραγούδια που να μπουν στη δισκογραφία μου.»

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × 1 =