Ασλανίδου-Ευρυδίκη-Τάμτα I Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας φωτογραφίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό-Φωτογραφίες & Δηλώσεις

8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και τρεις πανέμορφες γυναίκες φωτογραφίζονται φορώντας κόσμημα σε σχήμα καρδιάς για να στηρίξουν την προσπάθεια της γνωστής εταιρείας κοσμημάτων Swarovski Hellas & του μη κερδοσκοπικού οργανισμού W.I.N. Hellas στον αγώνα τους για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του κοσμήματος θα διατεθούν για τον σημαντικό αυτό σκοπό με τελευταία ημέρα την 18η Μαρτίου και το φιλανθρωπικό δείπνο όπου άνθρωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου θα δώσουν το παρόν.

Η Μελίνα Ασλανίδου, η Ευρυδίκη και η Τάμτα φωτογραφήθηκαν, μίλησαν και κατέθεσαν η καθεμιά τις προσωπικές της εμπειρίες.

Μελίνα Ασλανίδου: «Για μένα είναι σημαντικός στόχος να μπορέσει κάθε γυναίκα να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να είναι ευτυχισμένη η ίδια και οι δικοί της άνθρωποι».

«Δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να επιτρέψω σε κάποιον σύντροφό μου να «πατήσει» πάνω σε μένα. Έχω βιώσει τέτοιο περιστατικό στο κοντινό μου περιβάλλον. Ελπίζω η φίλη μου, που μας διαβάζει τώρα να είναι καλά. Είναι στενάχωρο να ζεις από κοντά μια τέτοια κατάσταση και να βλέπεις ένα δικό σου άνθρωπο να κακοποιείται. Πιστεύω ότι όσο μπορούσα και την βοήθησα ήμουν δίπλα της».

Ευρυδίκη: «Αισθάνομαι όμορφα κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω σε μία καλή προσπάθεια και σε μια ομάδα».

«Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μια οικογένεια με αρχές και πολύ αγάπη. Οι γονείς μου με ανέθρεψαν με την ιδέα να είμαι ελεύθερη και να διεκδικώ αυτά που θέλω στην ζωή μου».

Τάμτα: «Νιώθω περήφανη που είμαι μέρος αυτής της τόσο σημαντικής προσπάθειας».

«Είχα πέσει στο παρελθόν θύμα ψυχολογικής βίας μέσα στην σχέση μου. Ήμουν αρκετά μικρή, χρειάστηκε να περάσει χρόνος ώστε να τα βρω με τον εαυτό μου και να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβαινε. Μόλις το κατάλαβα, πάτησα γερά στα πόδια μου και πήρα τα μέτρα που χρειαζόταν να πάρω».

Δείτε τις φωτογραφίες!

9b41062647b3fbaaa41af70efb86fa63 newsaslanidou_n-816x544150318033937_aslanidou 150318033937_euridiki 150318033937_tamta

 

 

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.