Η Madonna στο “Le Grande Journal” , ερμηνεύοντας “Ghosttown” & “Living For Love” !

Η Βασίλισσα της pop Madonna έχει επιστρέψει για τα καλά στον θρόνο της. Αναμένοντας το 13ο άλμπουμ της στις 10 Μαρτίου με τίτλο Rebel Heart” , δεν την σταματά κανείς μέχρι τότε να προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο την νέα της δουλειά, ούτε ακόμη και η πολυσυζητημένη τούμπα της στα Brit Awards! Έτσι η διεθνή καμπάνια προώθησης του Rebel Heart αυτή την φορά έκανε μια στάση στην εκπομπή Le Grande Journal” του Παρισιού της Γαλλίας.

Έχοντας ήδη κάνει μια στάση στο Jonathan Ross να μιλήσει για όλα , όπως πχ για την διάσημη τούμπα της, η Βασίλισσα της Pop, συνέχισε να προωθεί την νέα της δουλειά με μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή “Le Grande Journal”, στην οποία δεν έλλειψε να μιλήσει για τα ομοφυλοφιλικά δικαιώματα, την Ουκρανία και την μάχη για ελευθερία λόγου, αγάπης και γενικότερα για την ελευθερία. Ως έκπληξη, ο οικοδεσπότης έφερε στην εκπομπή τον Luz, τον επιζώντα σκιτσογράφο του Charlie Hebdo, και οι δύο ήρθαν σε μια μακρύ και δακρυσμένη αγκαλιά προτού ξανακάτσουν για να μιλήσουν. (η Madonna προηγουμένως μιλούσε για τις ενέργεις της τρομοκρατίας στο Instagram.)

Παράλληλα με την συνέντευξη που παραχώρησε, η Μαντόνα έκανε performance 2 τραγούδια : Ένα ωραίο καινούριο remix του Living For Love” και για πρώτη φορά στην τηλεόραση τραγούδησε ζωντανά και το Ghosttown”. Για να τραγουδήσει το κομμάτι , η Μαντόνα στάθηκε μπροστά από ένα πιάνο, και συνοδευόμενη από την μελωδία του, μας χάρισε μια υπέροχη σχεδόν ακουστική performance του νέου της single όπως όλα δείχνουν, και το οποίο σύμφωνα με φήμες θα οπτικοποιηθεί από τον χρόνια συνεργάτη της Jonas Akerlund!

Απολαύστε πρώτα την performance του “Ghosttown” και στην συνέχεια το “Living for Love”:

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

19 + 6 =