Οι ΜΕΛΙSSΕS special guests στο Fantasia μαζί με Παντελίδη-Φουρέιρα!

Σε αγώνα δρόμου φαίνεται πως βρίσκεται η νυχτερινή Αθήνα αυτό το διάστημα καθώς προετοιμάζονται τα σχήματα που θα φιλοξενηθούν στα μαγαζιά μετά το Πάσχα.

Άλλο ένα σχήμα που έκλεισε και αναμένεται να προκαλέσει εντυπώσεις είναι αυτό του νυχτερινού κέντρου Fantasia, το οποίο επιφυλάσσει «εκπλήξεις». Στο εαρινό σχήμα του μαγαζιού το οποίο αποτελούν ο Παντελής Παντελίδης και η Ελένη Φουρέιρα, special guest εμφανίσεις πρόκειται να κάνει και το αγαπημένο συγκρότημα MEΛΙSSES.

Η επίσημη ανακοίνωση του γνωστού νυχτερινού μαγαζιού της παραλιακής αναφέρει:

«To FANTASIA ανοίγει τις πύλες του με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ και την ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ. Μαζί τους, Special Guest, οι ΜΕΛΙSSES!!!

Το πλήρως ανακαινισμένο FANTASIA επιστρέφει, για να σας παρουσιάσει την συνεργασία που θα στιγματίσει το φετινό καλοκαίρι. Τον Απρίλιο στην σκηνή του FANTASIA ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ και η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ συναντούν τις ΜΕΛΙSSES!!! Στο εντυπωσιακό πρόγραμμα συμμετέχουν η Courtney Parker, o Mike και o Κωνσταντίνος Φραντζής. Οι νύχτες στην παραλιακή θα είναι πλέον μια διαφορετική πρόταση με πολύ “FANTASIA”.»

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two × five =

Ads