Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου live από τον Ρυθμό Stage τραγουδούν «Θα προχωράμε μαζί» & «Στων αγγέλων τα μπουζούκια» |Δείτε το video

Στην μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» παρουσίασαν ο Δημήτρης Μπάσης και η Ραλλία Χρηστίδου τη δική τους μουσική παράσταση για τον φετινό χειμώνα. Δυο καλλιτέχνες με δική τους μοναδική και αναγνωριστική ταυτότητα φωνής, σε έναν χώρο ζεστό με «παρεΐστικη ατμόσφαιρα», ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με ελληνικό ηχόχρωμα συνδυάζοντας το λαϊκό με το έντεχνο, το παραδοσιακό με το σύγχρονο. Το κοινό τίμησε το πρόγραμμα του Δημήτρη Μπάση και της Ραλλίας Χρηστίδου τραγουδώντας μαζί τους τραγούδια αξέχαστα.

«Θα προχωράμε μαζί», Δημήτρης Μπάσης-Ραλλία Χρηστίδου live από τον Ρυθμό Stage 2015 (στίχοι:Γιάννης Πάριος, μουσική:Αντώνης Βαρδής, πρώτη εκτέλεση:Αντώνης Βαρδής-Χριστίνα Μαραγκόζη)

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=vovsYgMVyFw”]

«Στων αγγέλων τα μπουζούκια», Δημήτρης Μπάσης-Ραλλία Χρηστίδου live από τον Ρυθμό Stage 2015 (στίχοι:Μάνος Ελευθερίου, μουσική:Χρήστος Νικολόπουλος, πρώτη εκτέλεση:Ελένη Τσαλιγοπούλου-Μιχάλης Δημητριάδης)

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=4YB2XqroCqI”]

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

ten − 7 =