Ο Στάθης Αγγελόπουλος στο «Μη Χανόμαστε» |«Δυστυχώς κάποιοι από αυτούς που ήταν μέσα στο σύστημα δεν είχανε τη διάθεση να βοηθήσουν έναν καλό τραγουδιστή, μια καλή φωνή»-Δείτε το video

Ένας τραγουδιστής που κουβαλάει στους ώμους του μια «βαριά κληρονομιά». Γιος του μεγάλου παλιού λαϊκού ερμηνευτή Μανώλη Αγγελόπουλου, ο Στάθης Αγγελόπουλος πάτησε στα χνάρια του πατέρα του τον οποίο έχασε με την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου.

Χαράσσει τη δική του ξεχωριστή μουσική πορεία ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς του πατέρα του αλλά και προσωπικές του δισκογραφικές επιτυχίες, πιο χαρακτηριστικές τα τραγούδια «Γιαλελέλι», «Κρύψε με στην αγκαλιά σου», «Παραμιλάς». 

Σε μια εκπομπή που τον γύρισε στο παρελθόν ο Στάθης Αγγελόπουλος συγκινείται και εξηγεί στη Ναταλία Γερμανού τους λόγους εκείνους που δεν έκανε περισσότερα πράγματα στον χώρο της δισκογραφίας. «Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι μες το σύστημα. Δεν είμαι γλείφτης. Δεν ξέρω να κάνω αυτή τη δουλειά καλά και για να μπορέσεις να ανέβεις τα σκαλοπάτια της επιτυχίας νομίζω ότι πρέπει να είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας σε αυτό το κομμάτι. Εγώ δεν υπήρξα… Δεν ήμουνα πονηρός. Πίστευα στους ανθρώπους αλλά δυστυχώς κάποιοι από αυτούς που ήταν μέσα στο σύστημα δεν είχανε τη διάθεση να βοηθήσουν έναν καλό τραγουδιστή, μια καλή φωνή. Πάντα το μυαλό τους ήταν κάπου αλλού».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος λίγο πριν το τέλος της εκπομπής με την χαρακτηριστική φωνή του έδωσε και την καθιερωμένη μουσική νότα στο «Μη Χανόμαστε»!

Δείτε το video από την εμφάνιση του Στάθη Αγγελόπουλου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο E Tv.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6fSSWlsQ6hc”]

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

20 + eighteen =