Πού και με ποιους ετοιμάζει καλοκαιρινές εμφανίσεις η Έλλη Κοκκίνου;

Νέα δισκογραφική της στέγη η Cobalt Music, νέο τραγούδι και video clip με τίτλο «Ας φταίω πάντα εγώ», επιτυχημένες εμφανίσεις στο Cabaret -έναν χώρο διαφορετικό από εκείνους που την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η Έλλη Κοκκίνου βρίσκεται σε πολύ καλή «φόρμα»! Και ετοιμάζεται για ακόμη καλύτερα πράγματα στο αμέσως επόμενο διάστημα. Και «τα είπε όλα» στην εφημερίδα «Αγορά»

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως αυτό τον καιρό ηχογραφεί το νέο της album το οποίο θα περιλαμβάνει τραγούδια πολλών δημιουργών. Στη νέα της δισκογραφική δουλειά η Έλλη τολμά και δοκιμάζει «μουσικά και στιχουργικά» ένα διαφορετικό ύφος σε ορισμένα τραγούδια. Κάτι που, όπως η ίδια δηλώνει, «από μόνο του είναι ενδιαφέρον»!

Άλλωστε μια πρώτη γεύση έχουμε πάρει με το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα καθώς και με τις εμφανίσεις της σε έναν χώρο που απέχει πολύ από τις μεγάλες πίστες όπου εμφανιζόταν μέχρι πρότινος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτό το νέο τραγούδι με τίτλο “Ας Φταίω Πάντα Εγώ”, το πρώτο που κυκλοφορεί από τη νέα μου δισκογραφική στέγη, την Cobalt Music, και πηγαίνει ήδη πολύ καλά στα ραδιόφωνα, αλλά και στο μαγαζί που ο κόσμος το έχει μάθει και το τραγουδάει . Το ίδιο περήφανη είμαι και για το video clip που θέλησα να περιέχει και ένα κοινωνικό μήνυμα, κυρίως για τις γυναίκες που θα το δουν… Το “Ας Φταίω Εγώ” στιχουργικά ξεπερνάει κάθε είδους υποχώρησης. Μιλάει για μια γυναίκα που δέχεται βία, που έχει γίνει θύμα μιας σχέσης και των ανασφαλειών της.»

«Το Cabaret ήταν από τα αγαπημένα μου στέκια από πριν, αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να τραγουδήσω εκεί, γιατί μου φαινόταν λίγο στριμωγμένη η σκηνή και δεν είχα μάθει έτσι. Όμως μετά από σκέψη, αποφάσισα να το κάνω αυτό το βήμα, θέλοντας να προχωρήσω καλλιτεχνικά με κάτι διαφορετικό, κάτι που έψαχνα δυο χρόνια τώρα. Αυτό ακριβώς το παρεΐστικο που λες είναι το ωραίο της υπόθεσης, αυτό που κάνει τέτοιου είδους χώρους να διαφέρουν.»

Η Έλλη Κοκκίνου ωριμάζει και εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό της! Αυτή είναι άλλωστε η μαγεία που κρύβει για έναν καλλιτέχνη ο χρόνος που περνά… το «κάτι διαφορετικό και ωραίο»!

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αποκαλύπτει πως αυτό που προέχει είναι να ολοκληρωθεί η ηχογράφηση των τραγουδιών για το νέο της album. Και από Μάιο θα εμφανίζεται στο καλοκαιρινό Cabaret μαζί με τους Onirama σε μια συνεργασία-έκπληξη.

Αναμένουμε!

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

seventeen − nine =

Ads