Θα συνεργαζόταν με άλλον συνθέτη η Άννα Βίσση; Αποκαλύπτει…

Μετά τον θρίαμβο της νέας ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα «Οι Καμπάνες του Edelweiss», η Άννα Βίσση πιο γεμάτη από ποτέ και με λιγότερο άγχος πλέον μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για τον Νίκο Καρβέλα.

Δυο άνθρωποι που δοκιμάζουν και δοκιμάζονται καλλιτεχνικά «μαζί» χρόνια πολλά. Τολμούν και στα δύσκολα στοιχήματα δικαιώνονται.

Η Άννα είναι η «Μούσα» του Νίκου και αυτό την κάνει να νιώθει επαγγελματική ασφάλεια και σιγουριά. Σε κάθε της συνέντευξη δεν παραλείπεται η αναφορά στο όνομά του γιατί καλλιτεχνικά είναι ο ένας για τον άλλο, όπως δηλώνει η ίδια.

Αν θα συνεργαζόταν με άλλον συνθέτη στο μέλλον; Ακόμα και εδώ η Άννα Βίσση απαντά έχοντας στο νου της τον Καρβέλα:

«Νομίζω ότι πρώτος αυτός θα χαιρόταν αν υπήρχε κάτι το οποίο εμένα θα μου έδινε τη δυνατότητα να φανώ και να λάμψω.»

«Ας ακουστεί εγωιστικό αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος συνθέτης από τον Καρβέλα για να μου γράψει και να παρουσιάσει πράγματα. Και από τα τρία πράγματα που έχει κάνει, τη «Μάλα», τους «Δαίμονες» και τις «Καμπάνες του Edelweiss», τι περισσότερο να ζητήσει ένας καλλιτέχνης να γράψουν για αυτόν; Σπουδαίες μουσικές στιγμές του Νίκου. Για μένα είναι ευτυχία ότι υπάρχει ο Νίκος και μου αφιερώνεται. Είναι τιμή μου και είμαι τυχερή.»

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι οι fans της Άννας Βίσση περιμένουν την δυναμική δισκογραφική επιστροφή της! Και είναι βέβαιο πως αρκετοί νέοι επιτυχημένοι συνθέτες θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της σε καινούριες διαχρονικές επιτυχίες…

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

3 × 3 =

Ads