Φαν της Taylor Swift έχασε 193 κιλά!

Η μουσική της Taylor Swift έχει βοηθήσει πολλούς θαυμαστές της να γιατρέψουν τις ραγισμένες τους καρδιές, να ερωτευτούν, να απωθήσουν αυτούς που τους μισούν και έναν συγκεκριμένο θαυμαστή να χάσει 193 κιλά. Ο Ronnie Brower από τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης πάλευε με την κατάχρηση ουσιών, η οποία τον οδήγησε στην παθολογική παχυσαρκία. Αυτή με την σειρά της τον άφησε άνεργο και περιορισμένο στο σπίτι του. Πριν δυο χρόνια ζύγιζε περίπου 307 κιλά και οι γιατροί του είπαν πώς δεν θα ζήσει αρκετά, ώστε να φτάσει την ηλικία των 35, αν δεν αλλάξει.

Ο Ronnie με την βοήθεια ενός γυμναστή, αποφάσισε να γυρίσει την ζωή του 180 μοίρες, ξεκινώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και καταγράφοντας το ταξίδι του που τον οδήγησε σε μια απίστευτη απώλεια βάρους. Αρχικά ήταν περιορισμένος σε ένα ποδήλατο γυμναστηρίου και σε ελεύθερα βάρη στο σπίτι του, μέχρι που μπόρεσε να γραφτεί σε γυμναστήριο. Ύστερα από συστηματική και πολύ κουραστική προπόνηση, την οποία ακολουθούσε με μεγάλη επιμονή και παροτρυνόμενος από την playlist του με τραγούδια της Taylor Swift, ο Ronnie κατάφερε να πέσει στα 113 κιλά περίπου. Για να γιορτάσει αυτή την τεράστια απώλεια βάρους και το νέο του ξεκίνημα στη ζωή, αποφάσισε να παρευρεθεί στην συναυλία της με τίτλο “1989” στο Cleveland του Ohaio, μαζί με τον φίλο του Joe στις 3 Ιουνίου.

Ο Joe μοιράστηκε το βίντεο στο YouTube, το οποίο το είδαν πάνω από 1.7 εκατομμύρια άνθρωποι σε λιγότερο από δυο εβδομάδες, με την ελπίδα ότι η τραγουδίστρια θα δει την ιστορία του Ronnie και θα κάνει την εμπειρία του στη συναυλία ξεχωριστή: «Taylor… σε παρακαλώ βοήθησέ με στο να κάνω την συναυλία σου στο Cleveland ξεχωριστή για τον Ronnie.», έγραψε στην περιγραφή. «Η μουσική σου τον ενέπνευσε κατά την διάρκεια όλου αυτού του ταξιδιού.»
Η Taylor Swift έχει βρει θαυμαστές της στο παρελθόν που περίμεναν πολλές ώρες στο κρύο για να την δουν ή που πάλευαν με κάποια αρρώστια και τους έκανε κάποια ξεχωριστή έκπληξη. Οπότε, μην εγκαταλείπεις τις ελπίδες Ronnie… ίσως να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς!

Δείτε το βίντεο εδώ!

https://www.youtube.com/watch?v=M0UeRh7huME

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × 1 =

Ads