Η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει και στη Ρωσία!

Μια φιλία χρόνων που διατηρεί η απόλυτη Ελληνίδα star με την κα Χρυσάνθη Λαιμού είναι η αιτία για το ταξίδι της αυτό στην μακρινή Ρωσία αρχές Ιουνίου.

Οι δύο διάσημες κυρίες γνωρίστηκαν πριν χρόνια και έκτοτε η Άννα Βίσση έχει τραγουδήσει αρκετές φορές για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού σωματείου της κα Χρυσάνθης Λαιμού με την ονομασία «Life Action Trust» με έδρα το Λονδίνο.

Το σωματείο της κα Λαιμού μαζί με τον ρωσικό φιλανθρωπικό οργανισμό «Yuri Rozum International Charity Foundation» συνδιοργανώνουν στη Μόσχα ένα υψηλών προδιαγραφών gala τη βραδιά του οποίου θα κλείσει η μοναδική Άννα Βίσση.

Η βραδιά θα έχει τον τίτλο «Dialogue of Talents» μιας και το ελληνικό σωματείο καθώς και ο ρωσικός οργανισμός υποστηρίζουν και ενισχύουν οικονομικά νέους καλλιτέχνες.

Το gala της 6ης Ιουνίου θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό ξενοδοχείο «Metropol» στην καρδιά της Μόσχας με καλεσμένους μεγιστάνες, προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων και της πολιτικής της χώρας.

assets_LARGE_t_420_54506145

Πλούσια είναι και η λίστα των ομογενών προσκεκλημένων στην εκδήλωση αυτή. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Ανδρέα Ηλιόπουλο (Πρόεδρος της Novard), Νικόλαο Αγκουρμπά (Πρόεδρος της Mortadel) και Ιβάν Σαββίδη (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κοινοτήτων της Ρωσίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Στη βραδιά αναμένεται να παρευρεθούν μέλη της οικογένειας του Μωχάμεντ Αλ Φαγιέντ αλλά και η πρόεδρος της ρωσικής Άνω Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο.

Μεταξύ των 400 καλεσμένων θα είναι η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ καθώς και άνθρωποι του πνεύματος.

Το gala είναι αφιερωμένο στην «Ημέρα των Παιδιών» και στο «Έτος Λογοτεχνίας στη Ρωσία». Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών των δύο σωματείων που για δεύτερη συνεχή χρονιά μοιράζονται τον ίδιο στόχο.

 

 

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 + five =

Ads