Η Έλενα Μεταξά, πιστή στην καλλιτεχνική της πορεία στο λαϊκό τραγούδι, επιστρέφει με νέο single μέσα από το οποίο εκφράζει τη δυναμική της προσωπικότητα και το φλογερό της ταμπεραμέντο.
Με το “Κοιτάχτε έναν άντρα“, σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Τσαγαρούλια, η Έλενα με τη γνήσια λαϊκή της φωνή ερμηνεύει με κέφι και μπρίο, ένα ερωτικό τραγούδι που αναμένεται να γίνει καλοκαιρινή επιτυχία.
Απολαύστε την !!!
Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).
Λίγα λόγια για την Έλενα Μεταξά
H Έλενα Μεταξά γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε χειρισμό και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, ωστόσο δεν ασχολήθηκε με αυτό το αντικείμενο καθώς η φίλη της, Σοφία Βόσσου, την παρότρυνε να ασχοληθεί με το τραγούδι, κάνοντας στην Ελενα μαθήματα ορθοφωνίας. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα ξεχώρισε με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Οι πρωτες της εμφανίσεις στο ευρύ κοινό έγιναν στο κέντρο «Caramela Live», παρέα με την Κατερίνα Στανίση και τον Σάκη Αρσενίου. Το πρώτο τραγούδι της «Παίζω, Κερδίζω, Χάνω…» σε μουσική Χρήστου Δάντη έγινε πανελλαδική ραδιοφωνική επιτυχία. Ακολούθησε η διασκευή του τραγουδιου “Τότε” του Π. Καπίρη και του Φ. Θεόδωρου με την συμμετοχή των V.I.P. και την υπογραφή των Master Tempo. Η άψογη συνεργασία της με τον Πάνο Καπίρη είχε ως αποτέλεσμα να της γράψει πολλές επιτυχίες. Οι εμφανίσεις της Έλενας στο «Caramela Live» συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή της στο σχήμα Γιώργου Τσαλίκη, Σάκη Αρσενίου και Κυριάκου Κυανού. Το ζενίθ της καλλιτεχνικής της πορείας έγινε με την επιτυχία «Μ΄ Ένα Σου Φιλί» σε σύνθεση και παραγωγή του team των επιτυχιών Master Tempo/Pantzis. Ακολούθησε το ντουέτο «Μ’ Αγαπάς» με την συμμετοχή του Γιώργου Τσαλίκη, που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα hit του 2011. Η Έλενα Μεταξά, επέστρεψε με το hit του καλοκαιριού, «Το Πιο Απλό Σ’ Αγαπώ», ένα δροσερό, δυνατό τραγούδι που κερδίσε τις εντυπώσεις ακροατών και ραδιοφωνικών παραγωγών. Ακολούθησε το «Μη Βάζεις Στοίχημα» και οι εμφανίσεις της στο Αρένα Live στη Ρόδο. Η ανοδική της πορεία συνεχίστηκε στο πλευρό του Χάρη Κωστόπουλου στο Έμπατη North αλλά και στο Premiera Live παρέα με Τριαντάφυλλο και Στάθη Ξένο. Πρόκειται για μια ακούραστη προσωπικότητα που δουλεύει σκληρά και αποδεικνύει καθημερινά την αξία της.