«Μια πεισματάρα καρδιά» | Ο Θέμης Παναγιωτίδης παρουσιάζει το πρώτο του single

Ο Θέμης Παναγιωτίδης είναι ο νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διανύσει ήδη μία πολύ ξεχωριστή πορεία στο χώρο της μουσικής.

Η επαφή του με τη μουσική ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια με μαθήματα σε μουσική σχολή και συνεχίστηκε με σπουδές αρμονίας, jazz, κρουστών και φωνητικής στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Η μουσική περιέργειά του δε σταμάτησε όμως εδώ κι έτσι ασχολήθηκε με το πιάνο και την κιθάρα ως αυτοδίδακτος ενώ παράλληλα «σκάρωσε» και τα πρώτα του τραγούδια. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε και τις πρώτες του ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Η γνωριμία του με τον τραγουδοποιό Θάνο Παπανικολάου σηματοδοτεί την αρχή μιας δημιουργικής συνεργασίας που έχει σαν αποτέλεσμα την επίσημη κυκλοφορία του digital single «Μια πεισματάρα καρδιά».

Τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου και είναι ένα τραγούδι που σίγουρα θα ξεχωρίσει τόσο για την ιδιαίτερη μελωδία του όσο και για την πολύ ξεχωριστή ερμηνεία του Θέμη Παναγιωτίδη!

Απολαύστε τον

Κυκλοφορεί από την 14 Music

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 + 20 =

Ads