Ο Robert Smith των Τhe Cure διασκευάζει The Twilight Sad

Ο Robert Smith των Τhe Cure, διασκεύασε το “Τhere’s a Girl in the Corner” των Σκοτσέζων indie rockers The Twilight Sad.
Η συγκεκριμένη εκτέλεση θα βρίσκεται ως Β-Side στο επερχόμενο single της μπάντας “It Never was the Same” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου, το οποίο θα αποτελέσει και το τελευταίο single των The Twilight Sad, που θα σχετίζεται με την τελευταία τους κυκλοφορία “Nobody Wants to be Here and Nobody Wants to Leave”.
Η αρχή της συνεργασίας έγινε όταν ο Stuart Braithwaite των Mogwai, των οποίων οι δισκογραφική συνεργάζεται με τον James Graham, την ψυχή των “Sad”, έλαβε ένα mail στο οποίο ο Smith έγραφε πως ήταν fan της μπάντας.

” Απ’οσο μπορώ να μας θυμηθώ ως μπάντα, πάντα ήμασταν μεγάλοι fans των The Cure, έτσι όταν διαβάσαμε το mail, το συναίσθημα που νιώσαμε ήταν απερίγραπτο” μας λέει ο κιθαρίστας Andy MacFarlane, για να προσθέσει “Αφού τελείωσε η ηχογράφηση του album, το στείλαμε στον Robert για να πάρει μια γεύση, και ενθουσιάστηκε. Θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό για αυτήν την κυκλοφορία, γνωρίζοντας πως είναι η τελευταία για το συγκεκριμένο album. Και “έσκασε” από το πουθενά αυτό. Μας το έστειλε όταν ήμασταν για ένα live στο San Francisco, και το είχαμε βάλει να παίζει συνεχώς καθώς οδηγούσαμε μετά το live. To να ακούς κάποιον που θαυμάζεις για χρόνια να παίζει ένα δικό σου κομμάτι είναι τουλάχιστον σουρεαλιστικό.”

Nα σας υπενθυμίσουμε πως οι The Twilight Sad θα  θα εμφανιστούν στο φετινό Plissken Festival που θα λάβει χώρα στον Ελληνικό Κόσμο στις 5 και 6 Ιουνίου.

Την διασκευή του “Τhere’s a Girl in the Corner”, μπορείτε να την ακούσετε εδώ:

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

three × three =