«Όνειρα» | Η Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι και video

Η ταλαντούχα νεαρή δημιουργός και ερμηνεύτρια Μάγδα Βαρούχα, έπειτα από κάποιες ξεχωριστές συνεργασίες με γνωστά ονόματα στο χώρο της μουσικής σκηνής και ένα κύκλο εμφανίσεων στην Αθήνα συστήνεται επίσημα στο κοινό με το τραγούδι «Όνειρα» το όποιο κυκλοφορεί σε digital single από την Cobalt Music.

Σε μουσική και στίχους του καταξιωμένου σύνθετη & στιχουργού Άρη Κλεισούρα, η ερμηνεία της Μάγδας με την βελούδινη χροιά και τον δραματικό χαρακτήρα στην ερμηνείας της, αγγίζει αβίαστα κάθε ακροατή που δύσκολα θα ξεχάσει το όνομα και τη φωνή της.

Tο τραγούδι παίρνει εικόνα από το official video clip, μοναδικής κινηματογραφικής αισθητικής, με εικόνες από «άλλη εποχή». Ο συνδυασμός ερμηνείας, ήχου και εικόνας μας χαρίζουν ένα ιδιαίτερο και ανατριχιαστικό αποτέλεσμα.
Το official video clip υπογράφει ο σκηνοθέτης Alex Karmios.

Η ίδια χαρακτηρίζει την δουλεία αυτή, μέσω της προσωπικής της σελίδας, ως ένα «ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι», και μας υπόσχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια…

Απολαύστε το!

Λίγα λόγια για την Μάγδα Βαρούχα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

– Πτυχίο Marketing, ΤΕΙ Αθηνών, τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης,
– Μαθήματα φωνητικής από το 1995 έως σήμερα
– Βασικές γνώσεις κλασσικής και ακουστικής κιθάρας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ

– Σταυρός του Νότου club, Σταυρός του Νότου κεντρική σκηνή, Ghost House, Antart, Αρχιτεκτονική, The Old Times

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

– Κώστα Χατζής
– Αλέξανδρος Χατζής
– Μουσική επιμέλεια της παράστασης θεσμός «Stand up for U», για τη UNICEF και το πρόγραμμα «νονός της UNICEF». Στιχουργός, υπεύθυνη για τη σύνθεση μέρους του κομματιού και ερμηνεύτρια του τραγουδιού «Να μου γελάς» το οποίο έχει συνδεθεί απόλυτα με την παράσταση.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

6 + 18 =

Ads