Διαγωνισμός: Κάνε LIKE, SHARE και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για το «ΦΩΣ» με Γλυκερία, Μανώλη Λιδάκη και Μανώλη Κονταρό

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/mikrofwnomusic/), SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού, στείλε το ονοματεπώνυμο σου και τη λέξη ΦΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ) και ΦΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ) στο inbox της σελίδας μας στο facebook και διεκδίκησε μια από τις 20 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις με δωρέαν είσοδο με ποτό για το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και  για την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου  στο «ΦΩΣ» με Γλυκερία, Μανώλη Λιδάκη και Μανώλη Κονταρό.

Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή το πρόγραμμα αρχίζει στις 16:00.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη δημοσίευση του διαγωνισμού την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ, ενώ οι νικητές θα λάβουν προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των νέων κανονισμών που ισχύουν για την αποστολή μηνυμάτων στο FACEBOOK, παρακαλούμε όσοι συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, να τσεκάρετε το INBOX σας μετά τη λήξη του διαγωνισμού, σε περίπτωση που έχετε κερδίσει προσκλήσεις, διότι αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρη η συμμετοχή σας και θα χάσετε τις προσκλήσεις.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους κατά την είσοδο τους στο μαγαζί, λέγοντας ότι είναι από το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ, δίνοντας το όνομα τους και δείχνοντας την αστυνομική τους ταυτότητα (Απαραίτητη).

ΦΩΣ Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00

https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%A9%CE%A3-845596085485536/?ref=hl

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × two =