Γιώργος Μαργαρίτης – Ραλλία Χρηστίδου: Πρεμιέρα στη Μουσική Σκηνή Γραμμές | Ήμασταν εκεί! (Φωτογραφίες & Video)

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου έκαναν πρεμιέρα στη Μουσική Σκηνή Γραμμές ένας από τους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Γιώργος Μαργαρίτης μαζί με τη Ραλλία Χρηστίδου, μια δυναμική παρουσία με μια ξεχωριστή φωνή που μπορεί να τραγουδήσει από rock μέχρι και λαϊκό.

Στο πρώτο μέρος η Ραλλία Χρηστίδου ερμήνευσε δικά της τραγούδια και μας παρουσίασε το νέο της τραγούδι “Εγώ θα’ρθω σαν να μην έχω πληγωθεί ποτέ μου” στο οποίο συμμετέχει η Πίτσα Παπαδοπούλου, σε μουσική Ραλλίας Χρηστίδου και στίχους της Sunny Μπαλτζή. Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαργαρίτης ξεσήκωσε τον κόσμο με τις μεγάλες του επιτυχίες “Αγωνία ώσπου να’ρθει η στιγμή“, “Είδα τα μάτια σου κλαμμένα καλή μου“, “Δεν με νοιάζει” κ.α. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Γιώργος Μαργαρίτης καλεί στη σκηνή τη σπουδαία Ραλλία Χρηστίδου και μαζί τραγουδούν “Κάποιος μου είπε απόψε“.
Το δεύτερο μέρος ανοίγει η Ραλλία Χρηστίδου η οποία ερμηνεύει με απίστευτα μοναδικό τρόπο λαϊκά τραγούδια όπως “Μη μου ξαναφύγεις πια“, “Τα παιδιά της γειτονιάς σου“, “Απόψε θέλω να πιω” και “Πριγκιπέσσα“.

Το κλείσιμο του προγράμματος έκανε ο Γιώργος Μαργαρίτης ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων “Δυο χιλιάρικα στην τσέπη”,“Συμβιβάζομαι”,“Δεν κόβω εγώ τις τρέλες μου” και “Ναυτικοί”.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ραλλία Χρηστίδου εμφανίζονται κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι στη Μουσική Σκηνή Γραμμές.

Μην τους χάσετε!

Δείτε εδώ φωτογραφίες και video: 

Επιμέλεια / Φωτορεπορτάζ / Video : Δήμητρα Πάντα

Dimitra Panda Photography

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 × four =

Ads