Ιερά Οδός | Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες!!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν για δεύτερο Σαββατοκύριακο οι εμφανίσεις του διαχρονικού καλλιτέχνη και σπουδαίου ερμηνευτή Γιάννη Πάριου, της ξεχωριστής Μελίνας Ασλανίδου και των ανατρεπτικών Stavento στη σκηνή της Ιεράς Οδού σε μια απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη που έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει εισπράξει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τα εκπληκτικά ντουέτα της Μελίνας Ασλανίδου και των Stavento όπου παρασύρουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι με επιτυχίες τόσο από τις προσωπικές τους δουλειές, όσο και από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την χημεία τους επί σκηνής!

Η Μελίνα Ασλανίδου μια σύγχρονη ερμηνεύτρια, με ρίζες στο λαϊκό τραγούδι και στην ωριμότερη στιγμή της καριέρας της, μαγεύει το κοινό με την σπάνια χροιά της, χαρίζει δικά της και και όχι μόνο τραγούδια με δυνατές ερμηνείες, δένοντας με φυσικότητα όλα τα τραγούδια που ερμήνεύει, δημιουργώντας μια δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Οι ανατρεπτικοί Stavento, με τον Μιχάλη Κουινέλη να αναδεικνύεται σε ένα καλλιτέχνη ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό, αυθόρμητο και δημιουργικό, για πρώτη φορά σε μεγάλη αθηναϊκή σκηνή για ολόκληρο χειμώνα, ερμηνεύουν τις μεγάλες τους επιτυχίες με «μπάντα», με πρωταγωνιστή το μοναδικό τους ηχόχρωμα και σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ενσταντανέ με τον Γιάννη Πάριο, διαπερνούν συνειδήσεις και γενιές.

Όταν ο Γιάννης Πάριος, ο μεγάλος λαικός και ερωτικός βάρδος του ελληνικού πενταγράμμου ανεβαίνει στη σκηνή, τραγουδάει τις ατέλειωτες επιτυχίες χρόνων και παρασύρει τον κόσμο χαρίζοντας του ανεπανάληπτες στιγμές με δυνατές συγκινήσεις. Σε μια κατάμεστη Ιερά Οδό ο Γιάννης Πάριος, μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και νησιώτικα τραγούδια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του, καθηλώνει τους φίλους του από το πρώτο λεπτό που δεν σταματούν να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν.

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες επισκέφτηκαν την Ιερά Οδό για να τους απολαύσουν από κοντά! Ανάμεσά τους είδαμε το Γιώργο Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλυ και την Κική Τσόλκα, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Γιώργο Παπαδόπουλο με τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Χρύσα Καλπάκη, τον Αντύπα με τη σύζυγό του Στέλλα Στρατηγάκη, τη Λίζα Δουκακάρου, την Έμυ Λιβανίου, τον Λάκη Γαβαλά με την παρέα του, τη Σοφία Βογιατζάκη, την Ήβη Αδάμου, την Κωνσταντίνα, τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη Ζέτα με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο και πολλούς άλλους. Φοβερά ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα, δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χειροκροτούν τους τρεις καλλιτέχνες όπου μαγεύουν το κοινό κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με τις μοναδικές τους ερμηνείες!

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00 Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

3 × four =