Καλλιτέχνες της rock και metal σκηνής αποτείνουν φόρο τιμής στον frontman των Motörhead, Lemmy Kilmister

Ανάμεσα στα συγκροτήματα της rock και metal σκηνής, οι Blink-182, o Corey Tailor (Slipknot), οι Red Hot Chili Peppers, οι Kiss και oι Megadeth, μαζί με τον Οzzy Osbourne αποτείνουν φόρο τιμής στον Lemmy Kilmister, ο οποίος πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου, μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατος του ανακοινώθηκε από τον DJ Eddie Trunk και, λίγο αργότερα, από την Sharon και τον Ozzy Osbourne, όπου ο τελευταίος δήλωσε ότι: “Έχασα σήμερα έναν από τους καλύτερους μου φίλους, τον Lemmy. Θα λείψει πολύ. Ήταν ένας πολεμιστής και ένας θρύλος. Θα σε δω στην άλλη άκρη.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, ο Flea από τους Red Hot Chili Peppers δήλωσε: “Ο Lemmy αφέθηκε στο μεγάλο μυστικό. Ένας από τους μεγαλύτερους ροκάδες όλων των εποχών. Απίστευτα μοναδικός μπασίστας. Ο ήρωας μου.“.

Επίσης, άλλοι καλλιτέχνες που απέτειναν φόρο τιμής ήταν ο frontman των Megadeth, Dave Mustaine, o David Coverdale, ο Dave Navarro, o μπασίστας των Kiss, Gene Simmons, o Paul Stanley και άλλοι φίλοι και συνεργάτες του “MotorheadLemmy.

R.I.P. Ian “Lemmy” Kilmister, 24/12/1945 – 28/12/2015
Born to lose, lived to win

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × 3 =