Δείτε τα backstage απ τα γυρίσματα του νέου video της Selena Gomez!

H Selena Gomez κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο video για το τραγούδι της ‘Hands to myself’, το δεύτερο single απ το τελευταίο album της με τίτλο Revival’, και αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε ένα νέο video με τα backstage. Η διάρκεια είναι τρία λεπτά και μας δείχνει την Selena να τριγυρνάει γύρω από ένα σπίτι όπου δεν καταλαβαίνουμε στην αρχή ποιανού είναι και στην πορεία του clip βλέπουμε ότι μας διηγείται δύο πραγματικότητες , η πρώτη είναι μιας κοπέλας που καταδιώκει το σπίτι ενός διάσημου ηθοποιού και τελικά συλλαμβάνεται και η δεύτερη μιας ηθοποιού που υποδύεται εάν ρόλο.

Η τραγουδίστρια μας λέει στο video ότι το συγκεκριμένο single είναι στα τρία αγαπημένα της απ το τελευταίο album- αν όχι το πιο αγαπημένο- γιατί είναι ένα κρυμμένο διαμάντι. Επίσης μας λέει πως έχει αυτόν τον ρυθμό που θα ήθελε να έχουν τα τραγούδια της στο μέλλον.

Ο σκηνοθέτης του clip είναι ο Alek Keshishian , ο οποίος παλαιότερα-συγκεκριμένα το 1991- είχε σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη Madonna με τίτλο ‘Truth or dare’ .

Αυτήν την περίοδο η Selena εκτός απ την προώθηση του δίσκου της , και την κυκλοφορία ενός ακόμη remix για το ‘Same old love’ θα πρωταγωνιστήσει και στην ταινία ‘Neighbors 2: Sorority Rising’ η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 20 Μαΐου.

Παρακάτω μπορείτε να το δείτε από εδώ!

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twelve + seven =