Δείτε το νέο video του Elton John για το νέο του τραγούδι ‘Blue Wonderful’

Ο Elton John κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου το νέο του album- το 33ο σε σειρά- με τίτλο ‘Wonderful Crazy Night’ με πρώτο single το ‘Looking Up’ και να ακολουθεί το ‘Blue wonderful’.

Ο τραγουδιστής o οποίος κατέχει το ρεκόρ στο Billboard με τις περισσότερες συμμετοχές με 71 στον αριθμό-συμπεριλαμβανομένου και του προηγούμενου single του ‘Looking up’- σε αυτόν το δίσκο συνεργάζεται στην παραγωγή με τον T-Bone Burnett.

To video για το νέο τραγούδι ,’Blue Wonderful’ είναι επηρεασμένο από τον φωτογράφο Gregory Crewdson , o οποίος ασχολείται με την φωτογραφία σε μικρές επαρχιακές πόλεις, όπου παρακολουθούμε τον χορό ενός ζευγαριού ο οποίος ξεκινάει από το σπίτι και εκτυλίσσεται στον δρόμο με το ζευγάρι να αιωρείται , ακόμη και να χορέυει πάνω στις σκεπές. Η χορογραφία ακολουθεί σύγχρονο στιλ και οι κινήσεις είναι αέρινες. Η ιδέα για την πραγματοποίηση του video ήταν να στηθεί σε ένα κοινό επαρχιακό τοπίο και να μετατραπεί σε κάτι μαγικό. Και φυσικά με τον κατάλληλο φωτισμό και την σκηνοθεσία το κατάφεραν να έχουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο Elton John θαυμάζει πάρα πολύ τον φωτογράφο Gregory Crewdson και έχει συλλογή με δουλειές του .Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το video!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

nine − one =

Ads