«Έφυγε» o Rene Angelil, σύζυγος της Celine Dion

Κι ενώ θρηνούμε παγκοσμίως για το θάνατο του Μοναδικού Alan Rickman, άλλος ένας θάνατος έρχεται να μας σοκάρει. Πριν λίγη ώρα, ανακοινώθηκε ο θάνατος, του τραγουδιστή και μάνατζερ Rene Angelil.
O Rene ξεκίνησε ως pop τραγουδιστής και μετά δημιούργησε το καναδικό συγκρότημα Quebec’s Smithtones. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ο τραγουδιστής έγινε manager.
Ο Rene, ήταν ο σύζυγος της Celine Dion για 22 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν η Celine ήταν ακόμα 12 ετών και λίγα χρόνια μετά ερωτεύτηκαν. Το Δεκέμβριο του ’94, παντρεύτηκαν και απέκτησαν 4 παιδιά. Εκτός όμως από σύζυγος, O Rene αποτέλεσε και Manager της Celine από το ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και στήριγμά της.

Ο τραγουδιστής υπέφερε για χρόνια από Καρκίνο του Οισοφάγου, με τρεις επιτυχημένες εγχειρήσεις. Ο καρκίνος όμως επανεμφανιζόταν όλο και πιο επιθετικός. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Celine σε συνέντευξή της ανέφερε, ότι πλέον δεν μπορούσε να γίνει τίποτα και ότι του έμεναν εβδομάδες. Τελικά ο Rene, εξέπνευσε σήμερα 14/01/2016 στο σπίτι της οικογένειας στο Las Vegas. Η ειρωνεία είναι ότι “έφυγε”, δύο μέρες πριν τα 74α γενέθλιά του.
H ανακοίνωση έγινε μέσα από τον προσωπικό  λογαριασμό της Celine στο twitter.


Καλό Ταξίδι Rene.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 − three =

Ads