Η Αdele σπάει όλα τα ρεκόρ στο YouTube

Το Hello της Adele είναι το μουσικό video που έχει τα περισσότερα views της χρονιάς στο YouTube και αποτελεί το πρώτο δημοφιλές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τo μουσικό video, σε σκηνοθεσία του Καναδού Xavier Dolan σε συνδυασμό με το υπέροχο τραγούδι της Αdele και την μοναδική φωνή της, έχουν «λυγίσει» το YouTube και έχουν σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα τους. Σημειωτέον, το τραγούδι ήταν για 10 εβδομάδες στην θέση Νο1 του Billboard.

Μιλώντας και με νούμερα, η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι το video της Adele “Hello” είχε 1 δισεκατομμύρια views σε 87 ημέρες, ξεπερνώντας το «Gangnam style» του Κορεάτη Pop Star, PSY……. OOPS PSY, WE WERE SORRY!

Άλλα μουσικά τραγούδια που έχουν φτάσει τα 1 δισεκατομμύρια views στο YouTube είναι μεταξύ άλλων το «Sugar» του Maroon 5, το «Lean On» των Major Lazer, το «Counting Stars» των OneRepublic το «Party Rock» των LMFAO και το «Chandelier» της Sia. Τραγούδια που έχουν ακουστεί και αγαπηθεί πολύ και στην Ελλάδα.

Μουσικά βίντεο που βρίσκονται στα πρόθυρα της επίτευξης των 1.000.000.000 views είναι το «Waka Waka» της Shakira, το «Thinking Out Loud» του Ed Sheeran και το «Love Me Like You Do» της Ellie Goulding.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

11 + eighteen =

Ads