Παγκόσμια πρεμιέρα για το single της Sia με τίτλο ‘Unstoppable’. Ακούστε το!

Κυκλοφόρησε στις 21 Ιανουαρίου το νέο τραγούδι της Sia με τον τίτλο ‘Unstoppable’ από τη νέα της ολοκληρωμένη δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 αυτού του μήνα.

To νέο αυτό τραγούδι είναι μια πολύ δυναμική δήλωση της καλλιτέχνιδος η οποία κυκλοφορεί ένα καινούργιο LP το οποίο περιέχει τραγούδια που πρότεινε σε άλλους καλλιτέχνες και τελικά τα απέρριψαν, οπότε αυτή τα συγκέντρωσε και μας τα παρουσιάζει. Φυσικά ότι δείγμα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα είναι πολύ καλό και είναι άξιο απορίας γιατί δεν τα διάλεξε κάποιος αυτά τα τραγούδια. O στίχος λέει χαρακτηριστικά στο ρεφρέν του ‘Είμαι ασταμάτητη/Είμαι μια Πόρσε χωρίς φρένα/Είμαι ανίκητη, κερδίζω κάθε μέρα/ Είμαι τόσο δυνατή που δεν χρειάζομαι μπαταρίες σήμερα/ ‘Έχω τόση αυτοπεποίθηση που είμαι ασταμάτητη σήμερα. Απ τους στίχους καταλαβαίνουμε πόσο δυναμικό είναι το κομμάτι και έρχεται να προστεθεί στη λίστα με πολλά τραγούδια που έχουν πεις γυναίκες καλλιτέχνιδες και εκφράζουν την δυναμικότητα τους όπως το ‘Stronger ‘ από Kelly Clarkson και το ‘Roar’ από την Katy Perry.

Είναι το έκτο κατά σειρά single που κυκλοφορεί απ το νέο album με προηγούμενα τα ‘Alive’ ,’Bird set free’ , ‘Cheap Thrills’ και το ’One Million Bullets’. Όσον αφορά το ‘Unstoppable’ λέγεται πως η τραγουδίστρια στην οποία προτάθηκε αρχικά το τραγούδι ήταν η Demi Lovato , γιατί το στυλ ταιριάζει αρκετά με το καινούργιο album τραγουδίστριας και μερικοί άλλου λένε ότι μπορεί να ήταν για την Kelly Clarkson. Όπως και να χει η Sia έκανε πολύ καλή δουλειά με το τραγούδι.

Παρακάτω μπορείτε να το ακούσετε.

Tags:

  • Λέγομαι Σαπουντζή Μαρία ζω και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και στο επάγγελμα –κυρίως- αποκαλούμαι Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, με προϋπηρεσία αρκετών χρόνων στο επάγγελμα αυτό. Αργότερα όμως ανακάλυψα ότι μου αρέσει να καταπιάνομαι και με άλλα πιο δημιουργικά πράγματα , όπως κατασκευή κοσμημάτων , αξεσουάρ κ.α. Πάντα όπως η μεγάλη μου αγάπη ήταν η μουσική, να ακούω, να παίζω, να διαβάζω γι αυτήν, για μουσικά νέα, charts και ότι άλλο την αφορούσε. Όπως και ότι είχε να κάνει με την καλλιτεχνική επικαιρότητα, ταινίες, βιβλία, έξοδοι, θεατρικά δρώμενα. Με μια πολύ μικρή θητεία στην σχολική εφημερίδα , ήξερα ότι μου άρεσε να γράφω για όλα αυτά που με απασχολούσαν και ήθελα να τα εξωτερικεύσω αλλά ποτέ δεν το πήρα πιο σοβαρά. Έχω άπειρα άρθρα και σκέψεις για πολλά θέματα που έγραφα κατά καιρούς αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να ασχοληθώ περισσότερο και να γράφω όχι μόνο για μένα. Εύχομαι μέσα απ το Μικρόφωνο να καταφέρω αυτό που με ‘έτρωγε’ από μικρή: να μεταφέρω τις σκέψεις και απόψεις μου για ότι αφορά την καλλιτεχνική κοινότητα.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 + nine =

Ads