• Follow us
 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Panic! At The Disco – Death Of A Bachelor *Album Review*

Επιστροφή για τους Panic! At The Disco με νέο album που ονομάζεται Death Of A Bachelor και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη μπάντα ύστερα από πολλές ανακατατάξεις!!

Το σχήμα που χαρακτηρίστηκε για το τότε emo ύφος του στις 15 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά μετά από πολυετή απουσία!Με ένα γρήγορο άκουσμα του ο καθένας θα καταλάβαινε πως πρόκειται για μια αρκετά πρόχειρη δουλειά,ιδίως σε σύγκριση με το καιρό που απήχαν δισκογραφικά,που όμως κρατάει μια βιωματική νότα!Δημιουργικά, είναι έντονη η αίσθηση της…παρείστικης μουσικής που δημιούργησαν και το αποτέλεσμα σίγουρα είναι οικείο για τον ακροατή!

Με το Victoriοus να σηματοδοτεί την έναρξη του δίσκου καταλαβαίνουμε πως τα δυνατά vibes του group παραμένουν και φυσικά στο pop-rock ύφος τους! Πηγαίνοντας όμως στο δεύτερο κιόλας κομμάτι,το Don’t Threaten Me With A Good Time, συναντάμε hip-hop τόνους και ξαφνικά το πράγμα … μπερδέυεται!Μετά απο αυτό το σχετικά αδιάφορο κομμάτι που σου τραβάει τη προσοχή μιας και απέχει από τους ήχους που τους έχουμε συνηθίσει,η μετάβαση είναι πάλι απότομη με το Hallelujah, το κλασσικό pop-rock τραγούδι!! Το κομμάτι με αριθμό 4 λέγεται Emperor’s New Clothes και μαντέψτε….έχει και αυτό στοιχεία hip hop!

Συνέχεια με το Death of a Bachelor που θα μας παρουσιάσει τον Jazz χαρακτήρα του συγκροτήματος!Πολυμορφικό λοιπόν το album με το συγκεριμένο κομμάτι να είναι αρκετά αξιόλογο και να έχει αρκετά στοιχεία EDM με νότες από στυλ Frank Sinatra! Crazy=genius και LA Devotee ακολουθούν και συνεχίζουν το Jazz & Rock ύφος με αρκετά ευχάριστους ήχους!

Από το υπόλοιπο album το The Good, the Bad and the Dirty δείχνει κάποια διαφορά χωρίς όμως να συγκρίνεται με το τελευταίο κομμάτι του δίσκου το Impossible Year που κάνει την έκπληξη και τονίζει τη συναισθηματική πλευρά της μπάντας!Μια όμορφη σύνθεση που σε χαλαρώνει από τη προηγούμενη…σύγχυση στα κομμάτια τους!

Ένας δίσκος λοιπόν γενικά αδιάφορος, με πολλά upside down οσο αναφορά τη ταυτότητα του και μια ανάλαφρη αύρα από μέτρια τραγούδια!Ελάχιστες εκπλήξεις και αναμένουμε καλύτερες δουλειές στο μέλλον με περισσότερη έμφαση στην ανάδειξη της μουσικής τους και στην εξέλιξη τους η οποία δεν έκανε την εμφάνισή της!

Album : Death of a Bachelor   Καλλιτέχνης : Panic! At The Disco   Βαθμολογία : 5/10

#Tips : Οι έξυπνοι τίτλοι έκλεψαν τη παράσταση και έγινε φανερή η επικέντρωση των δημιουργών στο στιχουργικό τομέα,αφού πέρα από 2-3 καλές συνθέσεις ο δίσκος ήταν αδιάφορος.Μικρές εκπλήξεις στην παραγωγή των κομματιών,με τις εναλλαγές είδους,που δυστυχώς δεν έκαναν τη δουλειά τους και μας…κούρασαν!

Επιμέλεια: Τίμος Καραβάς

Tags:

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

three × 1 =

Ads