Τα Φιλαράκια | Η αγαπημένη μας παρέα επιστρέφει!!!

Ναι λοιπόν κύριες και κύριοι. Καλά διαβάσατε. Μετά από 12 χρόνια θα απολαύσουμε ξανά την παρέα που μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Ο υπεύθυνος αυτού του comeback είναι ο ένας εκ των πολλών σκηνοθετών της σειράς James Burrows ο όποιος κλείνει τα 1.000 επεισόδια πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι τηλεοπτικών σειρών και το NBC αποφάσισε να προβληθεί ένα αφιέρωμα για τον σκηνοθέτη.

friends

Έτσι λοιπόν οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer θα βρεθούν ξανά μαζί μετά από χρόνια. Φυσικά στο συγκεκριμένο αφιέρωμα θα πάρουν μέρος και άλλοι ηθοποιοί επιτυχημένων σειρών όπως του Big Bang Theory και Mike & Molly.

James_Burrows_52513

Μένει λοιπόν να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή. Η 21 Φεβρουαρίου είναι σχετικά κοντά και όλοι περιμένουμε με αγωνία να απολαύσουμε ξανά τους ανθρώπους που έκαναν εκατομμύρια κόσμο να περιμένουν αγωνιωδώς κάθε τους επεισόδιο…

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε ξανά κάποια best of της σειράς αλλά και την πρώτη σκηνή από το πρώτο επεισόδιο της σειρά το όποιο σκηνοθέτησε ο εν λόγο σκηνοθέτης.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

3 × 1 =