The Hateful Eight | Ο Tarantino επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη!!

Η επιστροφή του στην μεγάλη οθόνη μετά από τρία χρόνια είναι γεγονός. Ο άνθρωπος που φροντίζει σε κάθε ταινία του να μας προσφέρει ρεαλιστικό θέαμα επέστρεψε με την 8η ταινία του. The Hateful Eight είναι ο τίτλος της ταινίας και για ακόμα μια φορά επιλέγει ο σκηνοθέτης να μας δώσει ένα ακόμα Spaghetti Western μετά την επιτυχία του  Django ο Τιμωρός”  όπου του έδωσε και Oscar “Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου”.

 

KurtRussellSamuelLJacksonHatefulEight

 

Υπόθεση

 

O John Ruth είναι ένας κυνηγός επικηρυγμένων όπου πηγαίνει στην Daisy Domergue στον Κόκκινο Βράχο για να κρεμαστεί. Στον δρόμο του θα βρει τον Ταγματάρχης Marquis Warren και τον Νέο Σερίφη του Κόκκινου Βράχου τον Chris Mannix. Λόγω της χιονοθύελλας θα αναγκαστούν να κάνουν μια στάση στο “Σπίτι της Minnie” για να δοκιμάσουν από τον ξακουστό καφέ τους. Εκεί θα βρούνε 4 άντρες. Καθώς περνούν όμως οι ώρες και όλα κυλούν ομαλά οι 8 άγνωστοι (καλά όχι και τόσο άγνωστοι) θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους και τον λόγω που βρίσκονται εκεί.

 

Γνωριμία με τους 8!

 

        1 & 2 Ο Κρεμάλας ( John Ruth) και η Κρατούμενη (Daisy Domergue)

Salopards8

Ο John Ruth ή αλλιώς Κρεμάλας είναι ένας κυνηγός Επικηρυγμένων που όπως λέει και το παρατσούκλι του έχει ως ιδιότητα να τους κρεμάει αντί να τους σκοτώνει με μια απλή σφαίρα. Από την άλλη η Daisy Domergue είναι μια γυναίκα δυναμική και καταζητείτε μαζί με την Συμμορία της. Η τιμή της είναι κοντά στα 10.000 € και οδηγείτε στον Κόκκινο Βράχο για να κρεμαστεί.

    3. Ταγματάρχης Marquis Warren

Salopards1

Πρώην αξιωματικός του Ιππικού και νυν κυνηγός επικηρυγμένων (επίσης είναι και καταζητούμενος γιατί για να δραπετεύσει από την φυλακή την έκαψε μαζί με 37 υπαλλήλους). Πηγαίνει και αυτός στον Κόκκινο Βράχο για να παραδώσει 3 κακοποιούς που σκότωσε. Επίσης  έχει ένα γράμμα από το πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Αβραάμ Λίνκολν (ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει).

        4. Σερίφης Chris Mannix

Salopards3

Ο Chris Mannix είναι ο νέος σερίφης του Κόκκινου Βράχου. Όμως ένα ατύχημα που έπαθε το άλογο του τον έκανε να βρεθεί στην παρέα των John Ruth, Daisy Domergue και Marquis Warren και συνεπώς στην παρέα του σπιτιού της Minnie. Θα τα καταφέρει να πάει στον Κόκκινο Βράχο για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα;

 

     5. Πιτ Χίκοξ ο Άγγλος (Oswaldo Mobray) 

Salopards2

Ο κύριος Oswaldo Mobray είναι ο δήμιος του Κόκκινου Βράχου (Τουλάχιστον έτσι δηλώνει εσείς καλού κακού κρατήστε μια πισινή). Ανήκει στην ομάδα των τεσσάρων που ήταν εκεί πριν την άφιξη των Ruth, DaisyWarren, και Mannix. 

6.  Ο Γκρινιάρης Ντάγκλας (Joe Gage)

Salopards5

Το δεύτερο μέλος της παρέας των τεσσάρων είναι ο κύριος Joe Gage. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν πηγαίνει στον Κόκκινο Βράχο αλλά σε μια περιοχή λίγο πιο έξω για να κάνει Χριστούγεννα με την μητέρα του.

7.  Μάρκο ο Μεξικανός (Bob)

Salopards6

Ο Bob είναι ένας Μεξικανός που δουλεύει στο Σπίτι της Minnie (ή τουλάχιστον έτσι λέει). Η πραγματική του ταυτότητα όμως θα αποκαλυφθεί γρήγορα καθώς η καταγωγή του θα μπορέσει να ξεσκεπάσει το αληθινό του πρόσωπο. Ποιος λέτε να είναι αυτός που θα τον καταλάβει? Ανήκει και αυτός στην παρέα των Τεσσάρων;

8. General Sandy Smithers

Salopards4

Ο Sandy Smithers είναι και αυτός πρώην στρατιωτικός οποίος είχε χάσει τον γιο του (και πιστέψτε με όχι με τόσο ωραίο τρόπο) και βρίσκεται στο Σπίτι της Minnie πριν από τους 4 επιβάτες και πριν την άφιξη των Ruth, Daisy, Warren και Mannix. Είναι αυτός που έχει το κλειδί για την αλήθεια.

Αυτοί ήταν Οι Μισητοί 8. Θα προσέξατε όμως ότι πιο πάνω μίλησα για 4 Επιβάτες ενώ σας παρουσίασα μόνο τους 3. Ποιος να λείπει; Η Απάντηση βρίσκεται στην ταινία που θα απολαύσουμε όλοι μαζί στους κινηματογράφους στις 7 Ιανουαρίου.

pegasus_LARGE_t_1581_106625175

Casting

Για ακόμα μια φορά ο Tarantino χρησιμοποιεί ένα καλά επιλεγμένο Casting Team στο όποιο όπως αποκαλεί και ίδιος υπάρχουν οι Tarantino Heroes. Μιλάω φυσικά για ηθοποιούς που δεν είναι οι πρώτη φορά που δουλεύουν με τον ταλαντούχο δημιουργό. Αυτοί λοιπόν είναι οι Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, Jackie Brown, Django και The Hateful Eight), Kurt Russell (Death Proof και The Hateful Eight), Walton Goggins ( Django και The Hateful Eight), Tim Roth ( Reservoir Dogs, Pulp Fiction, και The Hateful Eight), Michael Madsen (Reservoir Dogs, Kill Bill Vol. 1, Kill Bill Vol. 2 και The Hateful Eight) και ο Bruce Dern (Django και The Hateful Eight). Φυσικά για πρώτη φορά συνεργάζονται οι Jennifer Jason Leigh, Demián Bichir και Channing Tatum.

Υποψηφιότητες Για Όσκαρ.

Η νέα ταινία του Quentin Tarantino είναι υποψήφια για 3 Όσκαρ:

  • Πρωτότυπου Σεναρίου “Quentin Tarantino”
  • Β Γυναικείου Ρόλου ” Jennifer Jason Leigh”
  • Καλύτερου Soundtrack “Ennio Morricone” 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two × 2 =