«Δεν σου χρωστάω αγάπη» | Η Ελένη Φουρέιρα δίνει «ηχηρό» μήνυμα μέσα από το νέο single & video clip της!

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει δισκογραφικά με ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι και μια συγκινητική ερμηνεία.

“Δεν σου χρωστάω αγάπη” ο τίτλος του ολοκαίνουριου single σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου, που κυκλοφορεί από την Panik Records. Η Ελένη Φουρέιρα συγκινεί ακόμα μια φορά με ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, μια δυναμική μπαλάντα εμπνευσμένη απο ανθρώπινες ευαισθησίες και πάθη!

«Τα λόγια της Charlize Theron, ενώ η ίδια έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία κατά τα παιδικά της χρόνια, ήταν αυτά που μας ενέπνευσαν να περάσουμε το μήνυμα της δράσης ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση», λέει η Ελένη Φουρέιρα.

«Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες και κορίτσια έχουν υποστεί τον πόνο, βασανίζονται και παραβιάζονται – θηριωδίες πέρα από οτιδήποτε έχω ακούσει ποτέ ή θα μπορούσα να φανταστώ…
Για ένα πρόβλημα τόσο μεγάλο και τόσο πολύπλοκο, όσο είναι η γυναικεία κακοποίηση, από που πρέπει να ξεκινήσουμε για να σταματήσει; Αυτό που έχω σκεφτεί και αυτό που πιστεύω είναι απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, οπουδήποτε, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε. Θα πρέπει να δράσουμε.
Όσο διαβάζετε αυτές τις λέξεις, σκεφτείτε την ανθρωπιά σας. Σκεφτείτε για μια στιγμή αν εσείς ή η αδελφή σας, η μητέρα σας ή η κόρη σας, ή κάποια γυναίκα που γνωρίζετε ζει μια τέτοια δύσκολη κατάσταση…. και δράστε!», Charlize Theron (UN ambassador για την ειρήνη και ιδρυτικός μέλος της καμπάνιας κατά του βιασμού των γυναικών)

Δείτε το video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου!

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × three =