Δείτε τον Elton John σε ένα ντουέτο-έκπληξη με την Lady Gaga (video)

Ο Elton John έδωσε μια συναυλία στο West Hollywood του Λος Άντζελες για τον αγώνα του κατά του AIDS και το πάρτι του από τα Academy Awards, που διήρκησε μία ώρα και έφερε την υποστήριξη των θαυμαστών του.

Όπως δήλωσε «Η πόλη του West Hollywood υποδέχτηκε τον Elton John και τον αγώνα του για το AIDS καθώς επίσης και για το ετήσιο μας Academy Awards πάρτι, παρέχοντάς μας το τέλειο περιβάλλον και ένα υπέρoχο απόγευμα. Είμαστε ευγνώμων από την υποστήριξή τους, έτσι λοιπόν θέλω να κάνω μία έκπληξη σε αυτούς δίνοντάς τους ένα ντουέτο- έκπληξη. Σε ευχαριστώ, West Hollywood!».

Η έκπληξη ήταν η συμμετοχή της εκρηκτικής Lady Gaga όπου στο τέλος της συναυλίας μαζί με τον Elton John τραγούδησαν την επιτυχία του από το 1974 « Don’t let the sun go down on me», το οποίο έγραψαν οι Elton John και Bernie Tupin και περιλαμβάνεται στο δίσκο του « Caribu», όπου είχε φτάσει στο νούμερο 2 του Billboard hot 100.

Η Gaga μετά τη συναυλία δήλωσε «Αυτός ο υπέροχος άντρας έχει εμπνεύσει γενιές με τη δυναμική μουσική και ζεστή καρδιά του και δεν θα υπάρξει κανένας άλλος σαν και αυτόν αλλά ούτε υπήρξε ποτέ.»

Απολαύστε τους:

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 × 2 =

Ads