Η Ευρυδίκη «στο σανίδι»!

Ως τραγουδίστρια έχει αποδείξει την αξία της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο. Το όνομα και η φωνή της έχουν σημαδέψει τη χρυσή δεκαετία της ελληνικής pop μουσικής του 1990, εμπλουτίζοντάς την με διαχρονικά τραγούδια που αγαπησάμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε ακόμα και τώρα!

Ο λόγος για την Ευρυδίκη που αυτή τη φορά πειραματίζεται με κάτι διαφορετικό αλλά όχι εντελώς έξω από τα νερά της. Η γνωστή ερμηνεύτρια παίρνει το ρόλο πρωταγωνίστριας σε μια παράσταση που συνδυάζει το μουσικό και αφηγηματικό στοιχείο και η οποία αφορά στην ζωή και το έργο του σημαντικού και πολυγραφότατου Έλληνα συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ ο οποίος γεννήθηκε στο Αϊδίνιο της Μικράς Ασίας.

Τον Μιχάλη Σουγιούλ υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μεταξύ άλλων κρατούν η Ευρυδίκη και η Τάνια Τρύπη.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας και το πλούσιο καστ των συντελεστών (ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, μουσικοί) μας μεταφέρουν νοσταλγικά πίσω στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου μέσα από αφηγήσεις και 40 τραγούδια που έγραψαν τη δική τους μοναδική ιστορία.

«Άλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα», «Το τραμ το τελευταίο», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», «Ο μήνας έχει εννιά», «Μια ζωή την έχουμε» μερικές μόνο από τις σπουδαίες συνθέσεις του Μιχάλη Σουγιούλ.

Μια αναδρομή σε μια άλλη Ελλάδα, στη σκηνή του Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός κόσμος» από Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

 

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

three − 3 =

Ads