Η Gwen Stefani ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι!

Την ετοιμασία της τρίτης της δισκογραφικής δουλειάς συνεχίζει δυναμικά η Gwen Stefani.

Ύστερα από την εμπορική αποτυχία των singles “Baby Don’t Lie”, “Spark The Fire” και “Used To Love You”, με το τελευταίο να έχει κερδίσει κάποια παραπάνω απήχηση, η 46χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ανεβάσει την ένταση.

Κι αυτό επειδή ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της single “Make Me Like You”, του οποίου την παραγωγή ανέλαβαν οι Σουηδοί μουσικοί παραγωγοί Mattman & Robin, υπεύθυνοι για επιτυχίες όπως το “Hands To Myself” της Selena Gomez. Το τραγούδι φημολογείται πως θα σταλεί στα ραδιόφωνα στις 16 Φεβρουαρίου.

Η Gwen είχε αναφέρει το τραγούδι σχετικά πρόσφατα σε μια συνέντευξη δηλώνοντας: «Πραγματικά μας πήρε τα μυαλά! (Το τραγούδι) Λέγεται ‘Make Me Like You’ και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, το πώς καταφέραμε να γράψουμε αυτό το τραγούδι. Τόσο καλό είναι!».

Σε άλλα νέα, η τραγουδίστρια των No Doubt, πριν λίγες μέρες ξεκίνησε να ηχογραφεί με τους Stargate, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για επιτυχίες όπως το “Same Old Love” της Selena Gomez, αλλά και το “Hymn For The Weekend” των Coldplay, μεταξύ άλλων, πράγμα που δείχνει ότι έχει πάρει αυτόν τον δίσκο πολύ σοβαρά.

Για να δούμε, τι θα μας προσφέρει τελικά!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

1 × three =