“Υποχρέωση σου” να απολαύσεις το νέο video clip του Φίλιππου Αντζουλίνο!

 

Το καινούριο single του Φίλιππου Αντζουλίνο “Υποχρέωση σου” κυκλοφορεί.

Το “Υποχρέωση σου” είναι το νέο τραγούδι του Φίλιππου Αντζουλίνο σε στίχους Νικολέτας Περάκη και μουσική υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής, Φίλιππος Αντζουλίνο. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Τάσος Μπλάθρας.

Μια ερωτική μπαλάντα με λαϊκά στοιχεία και ένα video clip με απρόσμενο τέλος..

Το video clip επιμελήθηκε ο Γιώργος Σάββας. Είναι το πρώτο video clip του Φίλιππου Αντζουλίνο και ευχόμαστε να τα εκατοστήσει!

Απολαύστε το!

 

Tags:

 • Η Ελευθερία Μυρωνίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Οι γονείς της, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Αμάσεια και τη Κερασούντα της Μικράς Ασίας. Ο παππούς της, ήταν ο ταλαντούχος και γνωστός ζωγράφος/επιγραφοποιός, Αχιλλέας Χρηστίδης, του οποίου το ατελιέ στεγαζόταν στην Κομνηνών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
  Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Ήδη, από τα παιδικά της χρόνια, έδειξε τα πρώτα δείγματα αγάπης για τις ξένες γλώσσες. Οι εξαιρετικές της επιδόσεις στη γαλλική γλώσσα κυρίως, ενίσχυσαν τη θέληση της για να εμβαθύνει περισσότερο στη γλώσσα.
  Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και αποφοίτησε αριστεύσασα κατά τη διάρκεια της τετραετούς φοίτησής της.
  Από το 2014 παραδίδει εθελοντικά ιδιαίτερα μαθήματα σε ασθενείς οικονομικά ομάδες. Η ευαισθητοποίηση της για τα κοινωνικά θέματα και τη προσφορά εθελοντισμού, την παρακίνησαν για να συμμετέχει στην συντακτική ομάδα του μουσικού portal mikrofwno.gr.
  Μιλάει άριστα την γαλλική και την αγγλική γλώσσα.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

fifteen + eight =

Ads